2821
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 29 پست
چه نامردی بوده. منم یکی از دوستام اینجوری بود چهارسال باهم بودن و یه دفه پسره با یکی از دوستای صمیمی ...

واقعا؟؟   

آخه منم بعدها فهمیدم دوست صمیمیم عامل جداییمون بوده...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا؟؟     آخه منم بعدها فهمیدم دوست صمیمیم عامل جداییمون بوده...

آره. دوست منم از لج اونا رفت با اولین خواستگارش که دوسش نداشت ازدواج کرد که طلاق گرفتن. اصلا عجله نکن تو انتخابت فکر نکن عقب می مونی ازش به کارات برس سر صبر و حوصله یه مرد خوبو انتخاب کن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
آره. دوست منم از لج اونا رفت با اولین خواستگارش که دوسش نداشت ازدواج کرد که طلاق گرفتن. اصلا عجله نک ...

من که دیگه ترسیده شدم   

همین چند روز پیشا یکی زنگ زده بود بیان خواستگاری

به مامانم گفتم بگو نیان 

من که دیگه ترسیده شدم     همین چند روز پیشا یکی زنگ زده بود بیان خواستگاری به مامانم گف ...

نمی دونم چند سالته ولی اگه میتونی به خودت 6 ماه یه سال وقت بده تا به آرامش برسی.بهتر که فعلا کسی رو راه ندی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

وقتی دو نفر با هم جورن با هم خوبن...

چه دلیلی هست که جدا بشن و برن دنبال آدمای جدیدتر؟

مگه چند نفر تو این دنیا پیدا میشه که حالت باهاشون خوب باشه؟

اصلا تو مگه چقد وقت داری که تک تک اونارو پیدا کنی، باهاشون وقت بگذرونی و مقایسه کنی...

نمی دونم چند سالته ولی اگه میتونی به خودت 6 ماه یه سال وقت بده تا به آرامش برسی.بهتر که فعلا کسی رو ...

آره، از این قضیه 3 ماه میگذره

همه میگن سنت بالا رفته و داره دیر میشه

ولی از نظر روحی اصلا آمادگی آشنا شدن با یه آدم جدیدو ندارم

دردش اینجاست که تو حالت بده!

بعضی شب ها از شدت درد نمیتونی بخوابی..

حتی گریه هم آرومت نمیکنه 

ولی اون؟

حالش خوبه

همون حرفایی که به تو زده

همون قول هایی که به تو داده

همه اون قربون صدقه ها رو الان داره به یه آدم جدید میگه!

انگار نه انگار که یه زمانی جونش تو بودی، وجودش تو بودی...

آره، از این قضیه 3 ماه میگذره همه میگن سنت بالا رفته و داره دیر میشه ولی از نظر روحی اصلا آمادگی آ ...

دیر شدنو خیلی بزرگ نکن. الان یکی از دخترای فامیل ما 36 سالشه تازه عقد کرده و خیلی با حوصله داره تازه جهاز میخره. عزیزم امیدوارم یه مرد خوب که قدرتو بدونه و عاشقت باشه بیاد تو زندگیت

درکت می‌کنم خیلی سخته

چند سالانه ؟

منم دارم جدا میشم 

نه به خواست خودم ، مثل تو مجبور شدم 

بعد هفت سال زندگی در عرض دوماه یهو تمومش کرد هرچقدر هم تلاش کردم بی فایده بود 

دلم نمیخواست بیشتر خرد شم و منم فاز غرور برداشتم و کارهای قانونی رو شروع کردم