2777
2789
ای بابا دوره این حرفا تموم شده، این مزخرفاتو تو گوش مردم پر کردن بدون اینکه پاک بودن طرف مهم باشه

نطر منم همینه مگه یه تار مو من چیکار میکنه

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نطر منم همینه مگه یه تار مو من چیکار میکنه

همش دامه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
خخخخ به خدا فکر‌کردم داری راجب وضو و نماز صحبت میکنی بهش میگفتی مگه میخوام نماز بخونم

😅😅😅

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
ای بابا دوره این حرفا تموم شده، این مزخرفاتو تو گوش مردم پر کردن بدون اینکه پاک بودن طرف مهم باشه

از کجا میدونی پاک بودنش مهم نیست؟ تحقیق کردن استارتر خیلی هم پاک و خانوم و نجیبه

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

اره بی حجاب باش بی نماز باش دوس پسر داشته باش مشروب بخور اصلا هرکار خواستی بکن بگو دلم پاکه

الان دوره این شروع شده با یک کلمه دلم پاکه یا انسانیت مهمه سر خودت و همه کلاه بگذاری

دنبال افتخارم ولی ...‌

هرکی یه نظری داره که واسه خودش محترمه اگه خواستگاره که میتونی قبول نکنی...با اینکه جوّ اینجا رو میدونی و اینم میدونی که این تاپیکا معمولا دعوا میشه و به عقاید هم توهین میکنن بازم میای اینجا مطرح میکنی یکم عجیبه!!!!

کرج

برای چشمها عینک دودی تجویز نکرد؟

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

این ک حد حجاب رو گفته ب کنار!

ولی این ک میتونین جواب منفی بدین رو هم باید نی نی سایتی ها بگن؟😶😂

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
اره بی حجاب باش بی نماز باش دوس پسر داشته باش مشروب بخور اصلا هرکار خواستی بکن بگو دلم پاکه ا ...

دوست عزیز من پاک بودن دل رو نگفتم، منظورم تو رفتار هست. اون مواردی هم که شما گفتین رو به شدت مخالفشون هستم. منظور اینکه حالا یکی یه ذره موهاش بیرون یا مثلا آستینش کوتاهه دلیل بر این نیست که طرف خرابه یا کسی ظاهرش خیلی پوشیده هست دلیل بر پاک بودنش نمیشه

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگینم
2790
2778
2791
2779
2792