2777
2789
عنوان

اینترنت

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 29 پست
دقیقا من اصلا تو اون حالم بهم میخوره بخوام سرچ کنم فک کن sciencedirect رو ول کنی بری تو اون سرچ کنی

تو اون سرچ کنی مگه از این چیزا پیدا میکنی عزیز...این موتور فقط صرفا رو چیزایه داخلی بازه و چیزایه اونوریو اگه بیاره باز نمیکنه پس....

تا کی اوضاع اینطوره؟؟؟ ایمیل دانشگاهی ندارم پروفرمفثقالم باید بفرستم مهلتش تموم میشه فکر ملت و ...

الان دوستای من درگیر ایمیل دانشگاهای خارجی برای فرصت مطالعاتی هستن فک کن خیلی فاجعه هست یه هفته از دنیا بیخبری نمیدونی کی بهت ایمیل داده چیکار باید بکنی اصلا ارتباطت با دنیا قطعه کاملا

سرنوشتت ممکنه حتی تغییر کنه با یه ایمیل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دوستای من درگیر ایمیل دانشگاهای خارجی برای فرصت مطالعاتی هستن فک کن خیلی فاجعه هست یه هفته از د ...

والا

نی نی سایت امروز وصل شده؟؟ من این چند روز چک نکرده بودم‌الان اومدم دیدم رفت

شاید دارن باز میکنن همه رو

تشکر میکنم ازتون

خواهش میکنم 

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
دانشجوها اکثرا 99 درصد رفرنساشون خارجیه...نه پارسیک جو

دیگه متاسفانه مجبوریم 😔 

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3510130/وصل-شدن-نت برو این تاپیک من وصل شدم

تاپيك تركيده 

امكانش هست 

بگيد چطوري وار شديد

ارزو دارم باصداي زنگ در بيدارشدم ،پستچي برايم بسته اي اورده باشد،امضا كنم بسته را تحويل بگيرم ،در را ببندم ،بسته راباز کنم ،و‌ تو در آن باشی،