اره اررره ببین قد بلند موداشته باشه فررررر نباشه لدفا 😅😅😅 خوش اخلاق زن زلیل ...
این که مشخصات منه 😎😐😶
؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم،ای صاحب عرش بزرگ.
؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم،ای صاحب عرش بزرگ.
میگن وجود هرآدمی توی زندگیمون بی دلیل نیس.اونی که با پای خودش میاد با رفتارش ومحبتش کلا دنیاتو عوض میکنه انگار اومده بمونه اما نمیمونه.دلیلش چیه؟🤔فقط میاد که ازین تنهاترم کنه وبره؟همون اول بگو اومدم بشکونمت برم قبول میکنم ولی بعد یه مدت اینکارت هم میشکونتم هم میکشتم.
میگن وجود هرآدمی توی زندگیمون بی دلیل نیس.اونی که با پای خودش میاد با رفتارش ومحبتش کلا دنیاتو عوض میکنه انگار اومده بمونه اما نمیمونه.دلیلش چیه؟🤔فقط میاد که ازین تنهاترم کنه وبره؟همون اول بگو اومدم بشکونمت برم قبول میکنم ولی بعد یه مدت اینکارت هم میشکونتم هم میکشتم.
کوفتههههه دخترا مث شما مسرا نیستن ک از شخصی ترین مسائلشونم باهم حرف میزنن😂😂😂😂
اتفاقا هر چی شخصی تر باشه واسه ما علنی تره 😐
گروه قرمز. وزن اولیه 83😤 وزن الان78هدف اول 75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55 .هدف نهایی 50😍💪 اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.
هر چن چن تا از خصوصیتای خوب دیگم از قلم افتاده بود ولی خوب که میبینم اره دیه منم