2777
2789
عنوان

ینی چی که ی کیس خوب برای ازدواج نیست 😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 70020 بازدید | 5657 پست
اره اررره  ببین قد بلند  موداشته باشه فررررر نباشه لدفا 😅😅😅 خوش اخلاق  زن زلیل ...

این که مشخصات منه 😎😐😶

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
ببین من از رو ظاهر پیدا میکنم خودت تستش کن بقیشو من حوصله ندارم 🤔

ن دیگه اول تستش کن بعد بفرست بیاد😂😂😂

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤨

😟

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
اع توروخداااااا😂😂😂دستم نرسید چی؟؟😂😂😂

فکر کن خوب 😅نمیشه بگم بزن کجا بی ادبیه

میگن وجود هرآدمی توی زندگیمون بی دلیل نیس.اونی که با پای خودش میاد با رفتارش ومحبتش کلا دنیاتو عوض میکنه انگار اومده بمونه اما نمیمونه.دلیلش چیه؟🤔فقط میاد که ازین تنهاترم کنه وبره؟همون اول بگو اومدم بشکونمت برم قبول میکنم ولی بعد یه مدت اینکارت هم میشکونتم هم میکشتم.

من برم شام فعلا 🖐

میگن وجود هرآدمی توی زندگیمون بی دلیل نیس.اونی که با پای خودش میاد با رفتارش ومحبتش کلا دنیاتو عوض میکنه انگار اومده بمونه اما نمیمونه.دلیلش چیه؟🤔فقط میاد که ازین تنهاترم کنه وبره؟همون اول بگو اومدم بشکونمت برم قبول میکنم ولی بعد یه مدت اینکارت هم میشکونتم هم میکشتم.
اع توروخداااااا😂😂😂دستم نرسید چی؟؟😂😂😂

وسط دعوا یادت باشه همیشه از قبل پاشنه  ۲۰سانتی پات باشه 😐😐

یا نوک پاشنه رو بزار رو انگشت کوچولوی پای شوشو 😂😂😂

پس گردنی ام ک بخای ارتفاع اوکیههه

. #شوشو-شاشو# 😂😂😂

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒
کوفتههههه  دخترا مث شما مسرا نیستن ک از شخصی ترین مسائلشونم باهم حرف میزنن😂😂😂😂

اتفاقا هر چی شخصی تر باشه واسه ما علنی تره 😐

کاربر تردمیل ۶۷ بیشور داده بود

هست هنوز ؟ 

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
😂😂😂😂😂😂😂ن بابااااااا مشخصات توئه؟؟؟

هر چن چن تا از خصوصیتای خوب دیگم از قلم افتاده بود ولی خوب که میبینم اره دیه منم