2777
2789
عنوان

ینی چی که ی کیس خوب برای ازدواج نیست 😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 70194 بازدید | 5657 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم من یدونه از اون ماه گنده هاشم😍😍😍

چاقی 😶

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
مهم نیست داداش

بزن قدش ✋

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
من فعلا میخام ادامه تحصیل بدم 😪😪

20 گرفتی میبرمت پاریس 😕

انگار خیلی کنجکاوت کردم نه# ‍ به تعریف از خود🤩

ن کلا از اولش ک اینجا بودی حرفاتومیخوندم خوشم اومد ازت 😍😍😍

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒

من سنم کمه ۲۱ سالمه دوست دارم ازدواج کنم خیلی دوست دارم تشکیل زندگی بدم اصلا قیافه مهم نیست مهم برام عشقه ولی خب اولا فعلا دانشجوام بعدشم اصلا روم نمیشه بگم میخوام ازدواج کنم تو این سن 

من سنم کمه ۲۱ سالمه دوست دارم ازدواج کنم خیلی دوست دارم تشکیل زندگی بدم اصلا قیافه مهم نیست مهم برام ...

فعلا اتیشت تنده عشق مهمه برات وقتی دود چراغ خوردی زحمت کشیدی اونوقت توقعاتت میره بالا😪😪😪

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒
2790
2778
2791
2779
2792