2777
2789
عنوان

امان از بی پولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 23 پست
خب بگیر از پدرت  دندون جلو مهمه  نداشته باشی نمی تونی از خونه بیرون بری  خجالت ندا ...

قرض ک‌میده،اما چجوری پس بدم،برا تولدم مثلا یبار یک و پونصد داد،من خر دادم شوهرم بزنه ب دردش .برا عید دوتومن داد دادم باز برا ماشینش،حالا ک لازم دارم نمیده

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرض ک‌میده،اما چجوری پس بدم،برا تولدم مثلا یبار یک و پونصد داد،من خر دادم شوهرم بزنه ب دردش .برا عید ...

واقعا باید اولویت میدادی به دندونات 

ولی چاره ای نیست بگیر دیگه 

من بابت دندونام خیلی سختی کشیدم عمیقا درک می کنم ب رای همین میگم قرض بگیر اما درست کن 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

از بابایا مامانتون بگیرین اما به شوهرتون بگین پولو پس ندن یه کاردیگه کنین مثلا بگین که یه قرعه ثبت نام کردین اسمتون دراومده برین دندوناتونو درست کنین بعدش خردخرد ماه به ماه ازهمسرتون بگیرین بدین با پدرتون سلامتی دندونا اگه نباشه هم ازنظر زیبایی واعتماد به نفس رنج میبرین هم سلامتی معده ممکنه خدای نکرده  براتون مشکل پیش بیاد 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...