2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره،تمام علایمم پسر بود،اما گفت دختره،عاشق پفک،پنیر،کشک،فلافل،بلال،و چیزای شورم 

آره منم فقط چیزای شور و ترش

حالت تهوع هم فقط صبحا که بیدارمیشم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه سومی،سه تاشم دختر

ای جونم خدا حفظشون کنه 

هیچ کار خاصی نکرده بودی برا پسر شدنش ؟ 

بخدا می‌دونم برا پدرمادر هیچ فرقی نمیکنه 

ای جونم خدا حفظشون کنه  هیچ کار خاصی نکرده بودی برا پسر شدنش ؟  بخدا می‌دونم برا پدرمادر ...

ممنون عزیزم،اولی و که نه کار خاصی نکردم دخترشد،دومی رو هم بخاطر اینکه دخترم یه خواهر داشته باشه باز نرفتم تعیین جنسیت گفتم اگه دختر شد باز خوشحال میشم،ولی دیگه سومی و کلی برنامه ها داشتم که حتما حتما پسر شه میخاستم تلاشمو بکنم که اگرم نشد دلم نسوزه ولی در کمال ناباوری فهمیدم باردارم خواستم سقط کنم اطرافیان با حرفاشون ترسوندنم که عاقبت خوبی نداره و از این حرفا،گفتن خدا خواسته پس نگهش دار،منم گفتم خدایا دادی منم نگهش میدارم خیلی دعا و نذرو نیاز کردم ک بشه چون من بارداریه سختی دارم بخاطر ی مشکلی ک دارم چهارماه تموم دعا نذر اما نشد خدا نخواست،سه هفتس شب و روزم یکی شده همش غصه میخورم

ممنون عزیزم،اولی و که نه کار خاصی نکردم دخترشد،دومی رو هم بخاطر اینکه دخترم یه خواهر داشته باشه باز ...

عززیزدلم پس حتما تو کار خدا حکمتی هست توروخدا غصه نخور 

بخدا من ۳ تا خواهر شوهر دارم یکسره با همن و.. اما من یه دخترم همیشه تنهام

غصه این چیزارو نخور بخاطر نینی

عززیزدلم پس حتما تو کار خدا حکمتی هست توروخدا غصه نخور  بخدا من ۳ تا خواهر شوهر دارم یکسره با ...

نمیشه غصه نخورد،بخدا اگه مریضیم نبود یا اوضاع گرونی نبود میگفتم اشکال نداره بازم میارم ایندفعه تلاشمو میکنم ولی دیگه نمیتونم واسه همین ناراحتم،