2777
2789
عنوان

جاری حسودم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشعور به بچه من گفت زر نزن

مگه بچت چی گفت

بهش بگو دیگه با زن عمو حرف نزن

حرف نزنه خیلی بهتره، تا اینطوری غرور بچه بشکنه

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
دلم میخواد خفش کنم عوضیه بد دهنو

کسی جرات نمیکنه به بچه های من همچین حرفی رو بزنه 

من جات بودم یکاری باهاش میکردم که تا آخر عمرش هروقت چشمش به بچم بیافته جیغ زنان صحنه رو ترک کنه😁

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏

دارم برای وکالت میخونم هفته بعد ازمونمه...و ۲۹ آذر هم یه آزمون دیگه...این روزای آخر رو اومدم خونه بابام درس میخونم که آشپزی نکنم....و شوهرمم پیش مامانش مادر شوهرم از روز اول میدونست درس میخونم و تنها کسی بود از خانواده شوهر که میدونست...مادر شوهرم اگه دختراش ولش کنت خیلی خوبه و منم واقعا براش خوبم و در کل باهم خوبیم مشکل زیادی نداریم...بععععد برادر شوهرم و زنش که دوتا موجود فوق العاده حسودن...برادرشوهرم به شوهرم گفته آخر هفته آینده بریم مسافرت دوروزه شوهرمم گفته من کار دارم نمیتونم بیام برادر شوهرم گفته آره آزمون وکالته شوهرمم گفته خانمم شرکت نکرده امسال...بعد امشب رفتم خونه مادر شوهرم جاریم به مادر شوهرم گفته شیرین چرا رفته مادر شوهرم گفته خونه شون سروصدا داره گفته تا سروصداها تموم شه نمیام..بعد جاریم گفته نههههه داره درس میخونه...مادر شوهرمم گفت یه من نگفتن فکر نکنم ولی...