2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 19 پست
شوهرت کلومیفن پنتوکسی فیلین و ول من بخوره دوره ش سه ماهه ست اگر خدا خواست و توی بدترین حالت بعد از ا ...

اینا مصرف کرد خداروشکراز6ميليون به 19ميليون رسید،الانم اچ سی جي واسه دوماه

منم دقیقا شوهرم مشکل داشت  اسپرم هاش مفتضح بود و دقیقا برای منم دو بار این اتفاق افتاد بی بی ...

فقط دارم اشک می ریزم خدا میدونه چه حالی دارم

من یه بار14قاعدگي سونو دادم اندازه فوليکول هام14-15-8بود دکتر بهم توجه نکرد فقط روی وضعیت همسرم متمرکز بود،به نظر شما تخمدان هام ضعیف نیستن ?

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط دارم اشک می ریزم خدا میدونه چه حالی دارم من یه بار14قاعدگي سونو دادم اندازه فوليکول هام14-15-8ب ...

قربون اشکات بشم الهی اشک نریز عزیز من اون فقط یه رویان بوده همین

فقط اسپرم و تخمک با هم ملاقات کردن همین اصلا اسمش جنین نیست قربونت بشم که واسش ناراحتی کنی منم این دوره رو گذروندم حالت رو میفهمم

ولی الان تو خیلی چیزها رو میدونی

اول اینکه تخمک هات خوبن(ولی به نظرم متفورمین بخور بدون دستور پزشک هم میشه بخوری نگران نباش فقط رحم رو عین جاروبرقی میکنه و تخمک هات تپل مپل میشن)  در این حد بی خطره که دکترم تا هفته ۱۲ متفورمین رو برام قطع نکرد

دوم اینکه میدونی شوهرت توانایی بارور کردن رو به دست آورده فقط هنوز کیفیت اسپرمش انقدر خوب نیست که جنین باقی بمونه

تو که نمیخوای خدای نکرده یه بچه کج و کوله مشکل دار داشته باشی میخوای؟ قطعا نمیخوای پس این بهترین اتفاقیه که میشد واسمون رقم بخوره چون بدوووون شک اون رویان مشکل داشته که دفع شده

سوم اینکه الان میدونی لوله هات بازن

چهارم اینکه الان بدنت آماااااده آماده ست برای باروری

اینا خییییییلی خوبن باور کن

اگر آسپرین روقبل از بارداری مصرف کنی باعث رقیق شدن خون میشه خون رسانی به رویان بهتر میشه و احتمال اینکه باقی بمونه رو بیشتر میکنه بعد هم با شیاف سطح پروژسرون رو بالا نگه میداری و جاش رو سفت میکنی 

گوش کن به من

خواهشا زودتر از از این فاز بیا بیرون 

امضامو بخون 

اینو بعپ از دومین بارداری شیمیایی نوشتم انقدر روی روحیه م اثر مثبت میذاشت که هنوز هم پاکش نکردم بخونش و آروم باش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز