2777
2789
عنوان

زخم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 10285 بازدید | 21 پست
آره

ممنون عزیزم، مشورت کنم ببینم میشه لیزر کنم نشه فریز میکنم خسته شدم از زخم، خونریزی م میکنه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

ببين لكه بيني و اين داستانا همه مال زخم رحمه حتي سوزش موقع نزديكي كلا فريز ٥دقيقه هم طول نميكشه بعدم دهانه رحمه داخل نيست كه ربطي به بارداري داشته باشه زخم منو قبل فريز با آينه بهم نشون داد در اصل التهاب و قرمزيه دكتر گفت اسمش زخمه ولي زخم نيست بعدشم دوتا پماد بهت ميده تا چهار روز هم نزديكي ممنوعه ولي راحت ميشي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين لكه بيني و اين داستانا همه مال زخم رحمه حتي سوزش موقع نزديكي كلا فريز ٥دقيقه هم طول نميكشه ...

اهان، خیلی خوب بود، مرسی، من ب شدت نگرانم ک کلا باردار نشم چون فرصتم خیلی کمه و بعد ۱۱ سال تو اقدام کردم و همه جی م ریخته بهم، کشورم اشوب شده، فرصت وقت کشی ندارم، حرفات راهنماییم کرد، بله زخمم خیلی ب دهانه بیرونی نزدیکه، برا همین ازمایش کامل نوشت برام ک سالم بود، چون اگه زگیل تناسلی بود سخت میشد

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
فقط هر كاري ميكني زودتر  درمان كن چون خداي نكرده بدخيم نشه

حتما مرسی