2777
2789
عنوان

بازم منفى

| مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما نظر ميكنم ايشالا خدا نا اميدم نكنه

ان شاءالله. خدا هیچکسو ناامید نمیکنه. اگه کمی توی حاجتت تاخیر میفته حتما خیر و مصلحتی توشه. به حکمت خدا شک نکن.

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
ان شاءالله. خدا هیچکسو ناامید نمیکنه. اگه کمی توی حاجتت تاخیر میفته حتما خیر و مصلحتی توشه. به حکمت ...

سپردم بخدا از اولم از خودش خواستم حتما صلاح ندونسته

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
اي جونم خودت دوس داري يا همسرت چندماهه اقدامي؟ مشكلي ندارين 

دو تامون دوس داريم

سالمم هستيما سه ساله ميخواييم و نميشه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

من که انقدر منفی شدم دیگه سر شدم.دیشب هم نمیدونم با چه امیدی رفتم بی بی خریدم طبق معمول منفی شد خیلی ریلکس بردم انداختم سطل آشغال..‌

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من که انقدر منفی شدم دیگه سر شدم.دیشب هم نمیدونم با چه امیدی رفتم بی بی خریدم طبق معمول ننفی شد هیلی ...

سخته واقعا منكه بهم ريختم بعد اين همه دارو نشد

اي بابا ازمايش اسپرم دادين؟  خودت ازمايش ذخيره تخمدان؟

اره داديم همه چى نرماله

سخته واقعا منكه بهم ريختم بعد اين همه دارو نشد

من که ۸ بار ivf کردم....۱۲ ساله ازدواج کردم خودم هم ۳۶ سالمه.دیگه یه جورایی بی حس شدم گریه نمیکنم.از خدا نمیخوام.اصلا حسم قابل وصف نیست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت