2777
2789
عنوان

دوس پسرم بهم میگ تاحالا ادمی ب چرتی و گوه اخلاقیه تو ندییدم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 87 پست
دوست منم اینجوری بود با هرکی دوس میشد پسره ولش میکرد ب خاطر همین اخلاقش اگ میخای بی شوهر بمونی ک مشک ...

اتفاقا من با این اخلاقم خودم همیشه ولشون میکردم ن اونا اونا از خداشونم بود باهام باشن

این مورد آره ...ولی خب مثلا من اینجوری تایپ میکنم یه چیز(ی چیزی)  که بگم (ک بگم) و غیره.این ...

موفق باشی گلم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیتونم ابراز احساسات کنم حضوری.تو پیام یه کم .8ساله ازدواج کردم شوهرم بعضی وقتها شاکی میشد ولی دیگه چیزی نمیگه.من محبتم تو کارهامه.دست خودم نیست نمیتونم بگم خجالت میکشم شوهرم هم با این موضوع کنار امده

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
اگه دوسش داری حتما میتونی بهش محبت کنی یکم بقیرو ببین چطور زبون میریزن از اونا یاد بگیر

خودشم میگ دخترایی ک قبلن لاهاشون بودم انقد خودشون لوس میکردن واسم ولی تو اصلا اونجور نیسی منم گفتم اگ لوس دوس داری برو با یه لوس من همینم

منم نمیتونم ابراز احساسات کنم حضوری.تو پیام یه کم .8ساله ازدواج کردم شوهرم بعضی وقتها شاکی میشد ولی ...

اره منم محبتم تو کارامه ولی با زبون خجالت میکشم

متسفانه منم مغرورم خیلی  مثلا با ادمای خیلی کمی صمیمی میشم دیر گرم میگیرم ولی گرم بگیرم خیلی با ...

اونم تقریبا همینجوره ولی خیلی این اخلاق بده احساس میکنی ادم بی احساس و خشکیه. 

مخصوصا در نظر بقیه خیای شخصیت مزخرفی داره حتی از نظر منکه دوستشم

بعد ویژگی بعدیشم اینه که بدون تعارف و بی پروا حرفش میزنه اصلا شرایط و موقعیت در نظر نمیگیره مثلا یکی از بچها ازدواج کرده بود و عکس شوهرش بهمون نشون داد خب همه حتی الکیم ک شده کلی تعریف میکنیم و میگیم خوشبخت باشین خوبه خوشتیپه ولی او همین دید گفت اه چقدر این زشته اصلا بهم نمیاین😓😓

بعدم خودش خوشحاله و میگه من حقیقت میگم و نمیتونم دروغ بگم😐😐😐

لطفا لایک نکنین مرسی💝

مثلا یبار رفتم پیشش دام ضعف میرف ک دستشو بگیرم و بوسش کنم ولی یه حسی نمیزاشا پیش قدم شم اومدم خونه کلی دعوا کردم چرا زیاد دیتمو نگرفتی😂😂😂😂😂

اونم تقریبا همینجوره ولی خیلی این اخلاق بده احساس میکنی ادم بی احساس و خشکیه.  مخصوصا در نظر ب ...

ن من حرفی نمیزنم ک بقیرون ناراحت بکنم مثلا دوستم لباسی چیزی بخره زشتم باشه دام نمیاد بگم زشته  دوستت متولد چ ماهیه؟؟

با این چیزایی که گفتی منم ندیده ازت بدم اومد 😊

شتت://ولی خیلی مهربون و احساسیم برعکس ظاهرم نازنازوام هستم زود گریم میگیره واسه گداها تو بازار فکرشو کن گریه میکنم یا مثلا صحنه ی غمگین تو فیلما