تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کنارم باش ، این پاییز ، کنارم باش ، می ترسم ... خزان را دوست دارم من ، ولی بی تو ؛ خیابان ، کوچه ها ، این شهر ، این پاییز ؛ تو را بدجور کم دارد ! بدون تو ؛ گلوی آسمان ها ؛ برف می بارد ، صدای خش خش این برگ ها بی تو ؛ صدای نابهنجاریست باور کن ؛ به بانگِ مرگ می مانَد ! اگر باشی ، اگر همراهِ من باشی ؛ خزان زیباترین فصل است ، می دانم ... کنارت ، چای می چسبد ؛ به وقتِ شامگاهان ، در هوای سرد و بارانی ... کنارت کوچه ها زیبا ، درختان ، آسمان ، گنجشک ها زیبا ، کنارت بازهم دیوانه ی باران و پاییزم ... کنارم باش ماهِ من ، که با تو چای می چسبد ، که با تو عاشقی کردن ، دویدن ، شهر در پاییز را دیدن ؛ که با تو کافه گردی ، شعر خواندن ، مبتلا بودن ؛ در این پاییز ، می چسبد ، عجب پاییز ، می چسبد ! کنارِ تو ؛ خزان زیباترین فصل است ، می دانی ؟!
خدا نکنه عزیزم لطفا برای محمد طاها هم دعا کن تو تاپیکام هست دربارش
چشم عزیزم چشم شما هم منو سر نمازت دعا کن
تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
😍 چقد دوسش دارم و جاودان بر اسب و یال افشان زردش می چمد درآن پادشاه فصل ها پاییز 🍁🍁 ...
دختر پاییز که باشی مهربان تر می شوی به یمن دلدادگی ، به پاس برگ ریزان های بی وقفه . دختر پاییز که باشی کافیست ، که عشق محصورت کند در تنهایی، درهذیانهای نفس گیر!!! درهذیانهای نفس گیر!!! دختر پاییز که باشی می میری با سر سنگینی های عمدی ، می میری با نگاههای سرد، می میری ساده تر از همه !!! دختر پاییزکه باشی باران برایت مقدس است، و تو می دانی دختر پاییزی را باران افسون می کند بی بهانه دیوانه اش می کند ، دختر پاییز که باشی ساده عاشق می شوی ،ساده می میری ، و ساده تر از همه ، جنون میهمان همیشگی عقلانیت توست . دختر پاییز که باشی دل، به جان گرفتن از بهار نمی بندی و می دانی سرشت پاییز آمیخته با جهنم است ، جهنمی که انعکاس نیستی هاست . دختر پاییز که باشی شیطان می شوی به معنای وسوسه ! و عاشق می شوی به معنای شیرین و فرهاد!!! به گم شدن معنی باران ، در روزهای گره خورده به هوس های ناتمامشان ... دختر پاییزی که باشی یاد می گیری وقتی بغض داری، وقتی اشک می ریزی، وقتی که به تنهایی با دنیا روبرو می شوی، منتظر هیچ دستی نباشی، چرا که همه رهگذرند!!! من دختر پاییزم.... دختر پاییز که باشی، همان دیوانه ای می شوی که هیچگاه عوض نمی شود! همانی می شوی که آنقدر به یک آهنگ گوش می دهی تا از ترانه و ریتم آهنگش متنفر شوی... همانی که تکیه گاه خوبی است، اما هیچگاه برایش تکیه گاهی نیست...هیچگاه! همانی که کلی حرف دارد، اما....کلمه ندارد... ساده می گویم ... دختر پاییز که باشی همه ی آدم ها برایت غریبه اند . دخترپاییز که باشی بودنت می شود من ، دختر پاییز یعنی من ! همان که می شناسید ، یک جنون زده ی مهربان ...
😍😎 پاییز دوست داشتنی است چون تو دوستش داری .. مثل باران که زیباست چون تو زیبایی .. 😍❤️
وووووو
براووووو
╭``🌺``╯ ┗``╯ \╲ 🌺🧚♀️گاهی درست وسط گرم ترین روزهای سال هم باران می بارد.🌷🍃 از همان باران هایی که بوی قدم زدن های دو نفره دارد، یه حس غریب و دلچسب. گاهی درست وسط یک دلتنگی غریبانه ، دلت چنان شوری میگیرد که دوست داری تمام لحظه ها را پرواز کنی.🌷🍃 گاهی درست میان روزمرگی هایت مثل روز اول عاشق می شوی،آنقدر زیاد که وقتی یاد پاییز میافتی دلت نم می کشد انگار در هر گوشه از وجودت یک قطره شبنم برق می زند. گاهی مرداد هم بوی مهر می دهد،🌷🍃 بوی تازگی یک دفتر صد برگ که دوست داری گوشه به گوشه اش را با لذت کودکانه خط کشی کنی و خط به خطش را خوش خط و خوانا بنویسی:🌷🍃 زندگی تکرار نمی شود، تو تکرار زندگی باش. b