2777
2789

یکی که وقتی شوهر مجرد بود داشت و البته ۶۰متریه و کوچیکه اما حساب کن ۱۰سال پیش گرفته بود ۴۰تومن یکیم که ۳سال پیش گرفتیم ۲۰۰تومن هرچی پس انداز داشتیم رفت و البته بقیشم از رهن مستاجر پولش جور شد الان همون ۲۰۰تومنی شده ۸۰۰تومن قطعا اگه الان بود نمیتونستیم بخریم خدا بهمون لطف کرد 

محکم بشین دلم این دور اخره

جهیزیه نخریدم😐خرید عروسی نکردم😐معمولی ترین لباس عروس و و تالار و انتخاب کردم😐کلا دهن خودمو سرویس کردم

هیچ کدوم از مراسمهای تازه عروسارو نداشتم مثل عیدی و شب یلدا و این حرفا

همه رو جمع کردیم نصف نصف خونه خریدیم

البته مامان بابای من بازم جهیزیه دادن ولی در حد معمولی 

خدایا شکرت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی ۱۲ تومن درمیارم همه رو میدم پای بدهی

همه طلاهامو فروختم. دلارامو فروختم، وامم گرفتیم. پول رهن خونه هم گذاشتیم.

خلاصه که عین ... درس خوندیم و کار کردیم تا یه خونه ۶۰ متری تو تهران خریدیم و تا دو سه سال قسط بدیم.

روحانی.مچکریم#  

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

ما داریم خونه میسازیم

تا حالا نزدیک۴۰۰میلیون پول دادیم تازه به مرحله کچ وخاک رسیده.نزدیک۴۰۰تومن دیگم میخواد

خونه هم فقط۱۳۶ متره.کفگیرمونم دیگه خورده ته دیگ

الانم که بنزین گرون شده همه چیز گرون تر میشه

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد

ما با اول دوتا ۲۰ تومن وام گرفتیم خوابوندیم تو بانک مسکن بعد وام مسکن و پول خودمون شد ۸۰ تومن ۹۰ هم باز کلا تو این یک سال که پول تو بانک مسکن بود جور کردیم که اونم ۵۰ تومنش وامه😞 کلا ۱۷۰ یه واحد ۱۴۰ متری خریدیم اونم خاااام هیچی نداره یه چاردیواری با پنجره فقط البته موقعیت خونه عالیه .ما یه شهر کوچیکیم 

خداوند پیشاپیش من گام برمیدارد وراه را برای من هموار میسازد..   مادر دو کودک و شاغل وخانه دار پراز مشغله و مسولیت 💪🙄😊🤗👨‍👩‍👧‍👦

با شوهرم دوست بودم گفتم اول باید خونه بخری 

ماشینشو فروخت، باباشم بهش یکم کمک کرد و تونست یک خونه وام دار بخره ، از اون موقع ۳ سال میگذره خونه خودمونیم ولی هنوز وام خونه تموم نشده 

ولی خوبیش اینه که کرایه نمیدیم