دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
اگه دنبال یه کناف کار خوب حرفه ای هستیم برید تو لینکی که گذاشتم بهترین و زیبا ترین طرح و مدل ها رو دارن که می تونید نمونه کاراشون رو ببینید هر مدلی هم شما بگین براتون اجرا میکنن با بهترین قیمت من واقعا از کارشون راضی هستم
به نظرم اول تو اینترنت سرچ کن مدلا رو ببین بعدشم به نظرم کناف هر چقدر ساده تر باشه زیبا تر هست و هرگز از مد نمیره ولی کارای شلوغ بعد یه مدت واقعا اذیت کننده هست اگه هم دنبال یه کناف کار خوب هستید پیشنهاد میدم از خدمات این گروه استفاده کنید