2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری وفرزند پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 40 پست

دوستان برا دختر باید چیکار کرد؟؟ این ک از روزا تخمک گزاری بگذره احتمال بارداری هست؟

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
دوستان برا دختر باید چیکار کرد؟؟ این ک از روزا تخمک گزاری بگذره احتمال بارداری هست؟

بله هست هر چقدر فاصله داشته باشی از تخمک گذاری احتنال دختر شدن بیشتره

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ضمن اینکه برا بچه اولم شش ماه تو اقدام بود قرصی ک هورمونارو  ب جنبوحوش میندازه رو خوردم باردار شدم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
بله هست هر چقدر فاصله داشته باشی از تخمک گذاری احتنال دختر شدن بیشتره

اون ک اره ولی بدنم امادگیش فک کنم کمه

مبارکت باشه عزیزم...منکه خیلی استرس دارم.امشب هم از دست دادم.خیلی خسته میشم ازبس دنگ وفنگ داره.

باید تحملتوببری بالا 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
عزیزم آمپول نزدی پس روز تخمکگذاری رو از کجا فهمیدی 

کیت گذاشتم صبر کن

من از چند ماه قبل شروع کردم به رعایت یک سری چیزا

* من و شوهرم سرکه و آبغوره و ترشبجات به هیچ عنوان نخوردیم و همینطور لبنیات که خیلی خیلی کمش کردیم. البته چون چند وقت طول کشید اواخرش گاهی وقتها لبنیات میخوردیم ولی بازم به مقدار کم.

* گرمیجات هر دومون بسیاااار خوردیم.

* شوهرم آزمایشش خوب بود با این حال هر روز زینک پلاس و سلن پلاس ویتامین سی و ویتامین ای میخورد.  

* پودر جنسینگ و پودر گرده نخل و آسیاب شده خرنوب رو با موز و چند قاشق شیر و عسل و پودر مغزها مخلوط میکردم چند بار بهش یواشکی تخم بلدرچین هم زدم دادم شوهرم میخورد.

* دو بار قرص کمر پودر کردم و با عسل مخلوط کردم خوردم

*روزهای پریودم دو سه روز اول ناشتا تخم هویج دم میکردم با خرما.  کلا خیلی خرما میخوردیم.

شکممو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم و با شال میبستم

*سیاهدانه رو کوبیدم با عسل مخلوط میکردم روزی یک قاشق چایخوری میخوردم

* تخمک گذاریمو چند بار بخاطر کیت مکس از دست دادم بعد رفتم گشتم کیت مدیکور پیدا کردم . شبی که پررنگ شد و 12 ساعت بعدش اقدام رفتم. یعنی دو تا اقدام به فاصله 12 ساعت که اولی 24 ساعت قبل و دومی 12 ساعت قبل از تخمک گذاری بود.

*چند روز قبل از اقدام شروع کردم شربت گایافنرین خوردم روزی یک یا دو قاشق (البته پیشنهاد نمی کنم بعدش فهمیدم ممکنه عوارض داشته باشه)

*اصصصصلا از تزریق جوش شیرین استفاده نکردم

* شب اول اقدام آبگوشت گذاشتم خودم سیب زمینی شو خوردم شوهرم آبگوشت

*نیم ساعت قبل از اقدام قهوه غلیظ به شوهرم دادم

*از کمپرس یخ برای .... استفاده کردیم.  

* پوزیشن عادی یعنی مرد رو بود .

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.  انشالله به مراد دلتون برسید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1675349/ما

برید این تاپیک 

رژیم# رو بزنید از اقدامایی که پسر شده رژیم گذاشتن بچه ها 

پست قبل هم کارهاییه که من کردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز