2777
2789
نگفتم نوشته ی شما است خیلی بدبینانست

اکثریت قریب به اتفاق همینه.به پیج نگار رکنی سربزن با دو هزارتاعمل وبا ده کیلوطلا خودنمایی میکنه.چرا؟البته کاری به افشاگریهایی که دربارشون انجام میشه ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا یعنی اگه اینجوری باشه باید خوشحال باشیم.باور کردن یا نکردن ما چه تاثیری تو زندگی اونا داره.فقطح ...

ولی تاثیر داره،اینکه مدام زندگی خودتو مقایسه کنی حس کنی کم داری نداری نمیرسی زیبا و کامل نیستی....شاید بگی شما اینجور نیستی ولی اکثرا با این‌ قیاس ها خودشونو اذیت میکنن

همون عکسهای پست اولت 

برای من این چیزهامدینه فاضله نیست حقیقتش.شعارنمیدم واقعن نیست.پست من خطاب به کسانیه که میان ازحسرتهاشون میگن.که فلانی چه پولداروخوشبخته خوشبحالش.عکس پروفایلش همش خوشگذرونی.میخام بگم از داخلشون خبرنداریم.جهنم خودت بهترازبهشت دیگرانه

ولی تاثیر داره،اینکه مدام زندگی خودتو مقایسه کنی حس کنی کم داری نداری نمیرسی زیبا و کامل نیستی....شا ...

اتفاقن به نظرم هرکس اینطور فکرمیکنه خیلی جاهله چون چشمش زیبایی خودشو نمیبینه.یه چیزیو خوب یادگرفتم که اگر دیدم کسی خلاف خدا حرکت میکنه و وضع مالیش به راهه بایدترسیدچون خدامیگه به همچین افرادی اونقد میدم که ازیادمن غافل بشن.اگرهم طرف آدم درستیه که سعی میکنم ازش یادبگیرم

این که نباید حسرت دیگران رو خورد و ادم ها گاهی شکل حرفاشون نیستن درست..ولی چرا باید با مطلع شدن از ب ...

خواهش عزیزم حرفتو قبول دارم اتفاقن بعضی تاپیکهای طلاقو دعوا میبینم میگم کاش سرکاری باشه.ولی رفتاردوگانه غیرواقعی مدت کوتاهی اثراحساسی رو مخاطب داره بعدازون طرف رو عقده ای ودروغگو میشناسن 

ولی تاثیر داره،اینکه مدام زندگی خودتو مقایسه کنی حس کنی کم داری نداری نمیرسی زیبا و کامل نیستی....شا ...

البته من اینستا ندارم اصلا از اینکه زندگی شخصیم رو به دیگران نشون بدم خوشم نیاد حتی برعکسش.اما همه ادما یک مدلی نیستن همه یه ایرادی دارند یکی دوست داره حال خوبش رو با بقیه شریک باشه یکی دوست داره بزرگ نمایی کنه و... اما من از دیدن خوشی دیگران حالم خوب میشه به قول کاربر عزیز شایسته ۷۳ من حتی عکس غذای خوشمزه  یکیو هم ببینم خوشم میاد.اونی هم که به قول شمامقایسه میکنه و حسرت میخوره خوب کارش اشتباست دیگه وگرنه من اگه مثلا خونه ندارم باید از دیدن خونه قشنگ یکی ویگه ناراحت بشم یا بخوام همه مثل من باشن

اتفاقن به نظرم هرکس اینطور فکرمیکنه خیلی جاهله چون چشمش زیبایی خودشو نمیبینه.یه چیزیو خوب یادگرفتم ک ...

ببینید شما خداروشکر زندگی متناسبی دارید و حتی کم درحد همون بخورو‌نمیر و راضی هستید، ولی اگه یه نگاه به همین سایت بندازید که از دست بزن همسر و خرجی ندادن و خیانت و بی پولی و بیکاری.....شاکین و بعد همینها برن اینستا و زندگیهارو ببینن مطمعنا مقایسه و غم ایجاد میشه که کاملا طبیعی هست و هیچ ربطی به جاهلیت نداره چون انسان کمال طلب هست و همه چیزو در حد‌نسبتا خوب و عالی میخوادکه هم میتونه حسرت به طلا و لباس باشه هم حسرت به مسافرت مکه و کربلا

و در مورد مساله پولداری و دوری خدا باید بگم موافق نیستم سخن امام علی رو هم داریم که فقر از یه در بیاد ایمان از در بعدی خارج میشه  

ببینید شما خداروشکر زندگی متناسبی دارید و حتی کم درحد همون بخورو‌نمیر و راضی هستید، ولی اگه یه نگاه ...

من دقیقن منظورم همینه.دارم کارشون رو نکوهش میکنم چه راست چه دروغ کارشون اشتباست.به قول شما مردم میبینندحسرت می خورند.منتها حرف سراینه که خاهرمن،برادرمن این افرادعقده دارندکه اینکارهارومی کنند

البته من اینستا ندارم اصلا از اینکه زندگی شخصیم رو به دیگران نشون بدم خوشم نیاد حتی برعکسش.اما همه ا ...

خط اخر حرفتون کاملا اشتباهه در مورد نظری که دادم،میگم  کسی ناراحت نمیشه ،حسرت داره که کاش من هم داشتم من هم میخریدم و میپوشیدم 

این با حسادت فرق‌داره و اگه شما خودتو کنترل کردی همه نمیتونن این تواناییو داشته باشن البته من خودم هم اینستا ندارم 

خط اخر حرفتون کاملا اشتباهه در مورد نظری که دادم،میگم  کسی ناراحت نمیشه ،حسرت داره که کاش من هم ...

عزیزم حرف شما اینه که ببینه این چیزا رو بگه من ندارم واینا.خوب اصل میشه مقایسه و الان علم به روز روانشناسی اینه مقایسه وحسرت پیامد حسادته

عزیزم حرف شما اینه که ببینه این چیزا رو بگه من ندارم واینا.خوب اصل میشه مقایسه و الان علم به روز روا ...

منم میگم مقایسه میکنه ولی بنظرتون اینکه بگه اه کاش منم بتونم مثل اینها مسافرت برم با اینکه بگه اه ایشالا زنوشوهر جدا شن انقدر مسافرت نرن ،با هم فرق نداره؟اولی حسرته دومی حسادت حالا اینکه پیامد چی،چی میشه توو درازمدته که بخوایم نگاه کنیم خیلی چیزها پیامد خیلی چیزهای دیگه هستن