2789
نه یکی تو زرافشانه فامیلیش عبداللهی اونو میشناسم

شمارشو داری؟ فکر کنم خودشه عبدالله موسوی زره شورانیه حالا یه زنگ میزنم ضرر نداره صداشو خوب یادمه خودش باشه میفهمم لطف میکنی شمارشو بدی یا اینجا یا خصوصی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شمارشو داری؟ فکر کنم خودشه عبدالله موسوی زره شورانیه حالا یه زنگ میزنم ضرر نداره صداشو خوب یادمه خود ...

من ندارم شمارشو اما گلوش رو میکروفن گذاشته 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
کارش خوبه اونی که گفتی تو رزافشان هستش

اره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سلام

واقعا این دعانویس حاج آقا براتی خداوکیلی خبره و استاد تمامه کارش رد خور ندارد پنجه طلایی هست

کار منو زیر یک هفته راه انداخت من از همین جاها آیدیشو برداشتم ولی اولش فکر نمی‌کردم انقدر کارش عالی باشه

الان فهمیدم کار ایشون مثل معجزه هست

مشکلم این بود که شوهرم با من قهر بود و همش سمت خانواده خودشو می‌گرفت و می‌خواستیم طلاق بگیریم حتی شب‌ها هم خونه نمی‌اومد به لطف حاج آقا براتی کارم درست شد و الان زندگیمون عالی شده

به خاطر هر مشکلی میرن پیش حاجی آیدی تلگرامش رو من هم می‌ذارم اگر کسی مشکل داشت بهش بگه کارش رو راه می اندازه

آیدی تلگرام حاج آقا براتی: @Keysheyi

میشه دوستیمو قبول کنی؟؟؟؟؟؟ راجع به زار و سرحانی سوال داشتم

توصیه میکنم اصلا انجام ندین دروغه محضه ،اینا این طلسملت رایگان که گذاشتن تو کانال ،یه ترفندییه برا فروش بخوراتشون من انجام دادم یک درصدم موثر نبود