2777
2789

ببین واسه حاجتهای مهم .برو دعای قدح را بخون..بزن نت میاره

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

رسيدن و اين چيزا نبود

يهو يه نامه اومد

مدير يه بخش خيلى مهم دولتى شده بودم، وقتى روز اول رفتم سر كارم، فقط ميتونم بگم فوق العاده بود به همه جاى اتاقم حريصانه نگاه ميكردم دلم ميخواست تك تك وسايل رو بغل كنم

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
بیشتر ببینید

بهش نرسیدم عزیزم‌💔

نمیدونم‌🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

امیدوارم تو برسی

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
بیشتر ببینید

بنظر منم خدا بخواد میشه هر چی که خودش بخواد 

با تمام وجودت بخواه

نماز حاجت امام رضا 

نماز استغاثه به حضرت زهرا و...

برای رسیدن به خدا هزار تا راه هست تو ببین از کدوم راه می تونی و بلدی بری ......

منم حاجت دارم .خیلی هم اصرار کردم اما خدا نداد اما مطمئنم در بهترین زمانش میده ....

اره رسیدن به همسرم از نظر خودم یکی از محالات بود چون خانوادم به هیچ عنوان راضی نمیشدن .ولی واقعا توکل به خدا ودعا کردن باعث شد دل خانوادم نرم بشه ورضایت بدن .

میشه برای شادی روح پدرم وتعجیل در ظهور امام زمان سه تاصلوات بفرستین .اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.