2777
2789
🙄 خو دوس ندارم من غذا های با گوشت مرغ نمیخورم یا در حد دو سه قاشق  حداقل تو کارت عروسی بنویسن ...

پس دنبال شکمتی

شما برا احتیاط بخور برو

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه فک و فامبل من برام حرف در میارن اگ نرم  

شما حرف درنيار اونا درنميارن

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۵ اما طی یک سخنرانی سیاسی _مذهبی،اجتماعی،فرهنگی  و خلاصه همه چی باهم به شدت ترکیدم و قابل بازگشت نیستم😒  

خب اگر پرسیدن میگی من نمیدونستم شامتون چی بود نخواستم ریسک کنم🤷‍♀️

😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
🙄اینقده بدم میا عروسیایی که یه نوع غذا میدن 

من هر عروسی رفتم چه پولدار چه فقیر یه نوع غذا

اینحا رسمه فقط یه نوع غذا باشه که یا زرشک پلو یا جوجه یا کوبیده یا میکسه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
حداقل دو نوع متفاوت 

شما سعی کن فقط عروسیای ادمایی ک مطئنی چند نوع دارن برو ریسک نکن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

همچین الکیم حرف درنمیارن خودمونیم

😂😂😂😂 فکر کنم از زمره اونایی که یه نوع دادی که بهت برخورده

بله بالاتر هم نوشتم  اگه چشمات رو باز ميكردي ميديدي

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۵ اما طی یک سخنرانی سیاسی _مذهبی،اجتماعی،فرهنگی  و خلاصه همه چی باهم به شدت ترکیدم و قابل بازگشت نیستم😒  
نمیشه که تا ۱۱ شب گشنه بمونم  دوست عزیز سیستم بدنم بهم میریزه🙄

خب گفته بخور برو دیگه

میتونی یه لقمه هم تو کیفت بذاری گرسنه ات شد بخوری سیستمت بهم نریزه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔