2777
2789
عنوان

بی بی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم دوستای گلم نمیدونین چ کابوسیه بارداری برام امروزم زیادراه رفتم نمیدونم ولی سپردم به امام زمان وحضرت محمد چون عیدیشوامشب بهم داد . ولی بچه هامنوشوهرم دیگه مثل اوایل ذوق وشوق نداریم 😔

عزیزم دعا کن من باردار باشم.بااین که چهارروز از پریم گذشته ولی امروز بی بی چکم منفی شد

انشاالله به حق این شب عزیزباردارباشی اگه هم نشدحتما ماه دیگه بشی عزیزم 

انشاالله به حق این شب عزیزباردارباشی اگه هم نشدحتما ماه دیگه بشی عزیزم 

فدات عزیزم ممنون...انشالله اندفعه بچت سفت و سخت بهت بچسبه و ولت نکنه تا اینکه دنیا بیاد

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
برات ازته دل دعا کردم مرسی عزیزم😘

از لطف خدا نا امید نشو.من یه سال بود اقدام میکردم ولی فایده نداشت همش به شوهرم میگفتم میترسم بچه م نشه.شوهرم میگفت من نا امید نیستم میدونم خدا خودش هروقت صلاح بدونه بچه رو میده بهمون و مطمئنم میده.همینجورم شد بارها بیبی زدم منفی شد.با اینکه شاید یک یا دوماه پری عقب میفتاد ولی خبری نبود.بار اخر الکی الکی رفته بودیم بیرون دور بزنیم دوروزم بیشتر از موعدم نگذشته بود به شوهرم شوخی گفتم یه بیبی بگیریم.اونم جدی گرفت و گرفتیم اومدیم خونه.من  اصلا یادم رفته بود از بیبی بعد شوهرم از کیفم برداشت اورد گفت برو ببین هستی یا نه.وقتی رفتم تست زدم و دوتا خط رو دیدم از خوشحالی نمیدونستم چجوری بخندم.باورم نمیشد درست وقتی که ناامید شده بودم و فکر میکردم مشکل دارم و میخاستم دیگه برم دنبال درمان نازایی.

امیدوارم خدا به حق فاطمه زهرا نینی تو حفظ کنه واسه تون.

از لطف خدا نا امید نشو.من یه سال بود اقدام میکردم ولی فایده نداشت همش به شوهرم میگفتم میترسم بچه م ن ...

مرسی عزیزم قربونت برم عزیزم خدانی نی شمارم براتون حفظ کنه😘

خیلی ممنونم دوستای گلم نمیدونین چ کابوسیه بارداری برام امروزم زیادراه رفتم نمیدونم ولی سپردم به امام ...

ناشکری نکن عزیزدلم ذوق و شوقشم میاد فقط بهش عشق بده باهاش صحبت کن قربون صدقه اش برو😍👼

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
ناشکری نکن عزیزدلم ذوق و شوقشم میاد فقط بهش عشق بده باهاش صحبت کن قربون صدقه اش برو😍👼

از یه هفته قبل پریودم کمردرددارم ازاین میترسم وگرنه عاشق بارداری وزایمانم 

از یه هفته قبل پریودم کمردرددارم ازاین میترسم وگرنه عاشق بارداری وزایمانم 

کمردرد که طبیعیه من چی بگم که از دیشب لک میبینم بعد ۷ سال یبار اردیبهشت با میکرو باردار شدم تو ۸ هفتگی انقدر استرس و ... دادم به خودم که آخر توقف رشد کرد الانم دوباره میکرو کردم باید الان خوشحال باشم اما لک میبینم اما تلاشم اینه با صحبت نگهش دارم😉

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩