2777
2789

فان_تبلیغاتی#  

امروز صبح نشسته بودم توخونه و فیلم میدیدم🏠

یهو دیدم در زدن🧐

یه اقا بود نشناختم 🤔

ایفون رو برداشتم 🙂

گفتم شما🤔

گفت بسته دارید!  

تعجب کردم 😳

من که چیزی نخواستم🙄

گفتم مطمئنید گفت منزل اقای ...

گفتم بله 😎

رفتم پایین دیدم یه بسته ست و از پست اومده 🤓

خلاصه تحویل گرفتم و اومدم بالا

خیلی سنگین نبود اما پر بود

نمیدونستم بازش،کنم یا نه 😕

گفتم شاید مال همسرم باشه

خلاصه فضولیم گل کرد و بازش کردم 😌

واااااااااای نمیدونید چی دیدم

😍😍😍😍

تووش پر خوراکی بود همونایی که من عاشقشونم 😄😄😍😍

یعنی کلی ذوق کردم هااا 😁😁

زنگ زدم به شوهرم گفتم این چیه و چجوری و اینا 😘😘😘

کلی ذوق کردم و قربون صدقه ش رفتم🤗🤗

گفت تو گوشیت دیدم عضو این کاناله شدی گفتم حتما میخوای و خودم برات از همش سفارش دادم تا غافلگیرت کنم 😋😍😍😍😇

وااای من عاااااشقشمممممم😉😍😋😚

اینم عکسش😉👇

اینم ای دیش و شمارش

@Mivekhoshkha

@Khanemivekhoshk 

09157112469

(بچه ها تاپیک فان هست نریزید سرم کلی فسفر سوزوندم😇😍😁)

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

مث تبلیغای تلگرام میگه شوهرم رِ به رِ اویزونمه ول کنم نیست میگه ازت سیر نمیشم

.اگه میخوای بدونی بیا تو این کانال عضو شو🤭😒😒

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اودایا 😢یدونه  ازین شوهرا

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه سواد عجیب .با دستگاه خشک شده؟ اره

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

هلاک فسفر سوزوندنتم😒😒😒

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

به جان خودم عنوانو دیدم فهمیدم تویی

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
 یه سواد عجیب .با دستگاه خشک شده؟ اره

آره دیگه تو سرما که آفتاب نیست🤔

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

هر دفعه میبینم تاپیک زدی ذوق دارم بیام ببینم باز چه متنی نوشتی

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
آره دیگه تو سرما که آفتاب نیست🤔

افرین 😃😎😋☹

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز