2777
2789

فان_تبلیغاتی#  

امروز صبح نشسته بودم توخونه و فیلم میدیدم🏠

یهو دیدم در زدن🧐

یه اقا بود نشناختم 🤔

ایفون رو برداشتم 🙂

گفتم شما🤔

گفت بسته دارید!  

تعجب کردم 😳

من که چیزی نخواستم🙄

گفتم مطمئنید گفت منزل اقای ...

گفتم بله 😎

رفتم پایین دیدم یه بسته ست و از پست اومده 🤓

خلاصه تحویل گرفتم و اومدم بالا

خیلی سنگین نبود اما پر بود

نمیدونستم بازش،کنم یا نه 😕

گفتم شاید مال همسرم باشه

خلاصه فضولیم گل کرد و بازش کردم 😌

واااااااااای نمیدونید چی دیدم

😍😍😍😍

تووش پر خوراکی بود همونایی که من عاشقشونم 😄😄😍😍

یعنی کلی ذوق کردم هااا 😁😁

زنگ زدم به شوهرم گفتم این چیه و چجوری و اینا 😘😘😘

کلی ذوق کردم و قربون صدقه ش رفتم🤗🤗

گفت تو گوشیت دیدم عضو این کاناله شدی گفتم حتما میخوای و خودم برات از همش سفارش دادم تا غافلگیرت کنم 😋😍😍😍😇

وااای من عاااااشقشمممممم😉😍😋😚

اینم عکسش😉👇

اینم ای دیش و شمارش

@Mivekhoshkha

@Khanemivekhoshk 

09157112469

(بچه ها تاپیک فان هست نریزید سرم کلی فسفر سوزوندم😇😍😁)

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

مث تبلیغای تلگرام میگه شوهرم رِ به رِ اویزونمه ول کنم نیست میگه ازت سیر نمیشم

.اگه میخوای بدونی بیا تو این کانال عضو شو🤭😒😒

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اودایا 😢یدونه  ازین شوهرا

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سواد عجیب .با دستگاه خشک شده؟ اره

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

هلاک فسفر سوزوندنتم😒😒😒

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

به جان خودم عنوانو دیدم فهمیدم تویی

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
 یه سواد عجیب .با دستگاه خشک شده؟ اره

آره دیگه تو سرما که آفتاب نیست🤔

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

هر دفعه میبینم تاپیک زدی ذوق دارم بیام ببینم باز چه متنی نوشتی

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
آره دیگه تو سرما که آفتاب نیست🤔

افرین 😃😎😋☹

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا