2777
2789
عنوان

النگو خریدم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد باشه خوشگلترم نشون میده،۴ تا دیگه هم بخر ببین چه کولاکی میکنه تو دستت

آره بعدش ۶ تا نازک آینه ای هم‌بگیره بین این ۶ تا کلفت بندازه خیلی زیباتر میشه😊

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
زیاد ب حرف اینا نکن برای النگو های منم کلی عیب گذاشتن امروز تاپیک زدم.... بسلامتی خیلی قشنگه انشالله ...

خودمم میدونم زشته  اما با بودجه من و وقت کمم برای گشتن اینو خریدم ولی به دلم نشست

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
دستبند احتمال افتادن و‌گم شدنش زیاده. من یه ساعت مدل دستبندی ام تو خیابون افتاد گم شد. النگو امن تر ...

آره. اینم هست. البته یه سری دستبندها هم هستن که قفل محکم تری دارن. من نظر شخصیم رو گفتم.

دستبند احتمال افتادن و‌گم شدنش زیاده. من یه ساعت مدل دستبندی ام تو خیابون افتاد گم شد. النگو امن تر ...

قربان دهنت ک حرف حق زدی...بعضی ها فقط دنبالن ک یک چیز نازک و سیمی بخریم یا دستبند بخریم ک گم شه چند میلیون مال ب فنا بره...

این طرح ها خیلی پیرزنی هستن حالا خود ماهیت النگو بماند.  من دوست نداشتم ولی سرمایه اس مبارکت ب ...

حالا نیازی نبود بگی پیر زنی بود

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
قربان دهنت ک حرف حق زدی...بعضی ها فقط دنبالن ک یک چیز نازک و سیمی بخریم یا دستبند بخریم ک گم شه چند ...

فدای شما عزیزم 😘

البته خوب شاید بعضی  هم منظور بدی نداشته باشن فقط تجربه کافی در خرید ندارن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
حالا نیازی نبود بگی پیر زنی بود

ولشوون کن تاپیک امروز منو بخون واس النگو زدم...

یکی نوشته از اینها مادربزرگم واسه من و آبجیام کنار گذاشته.... خدایی بخوون تاپیکم.. ولسوون کن من ک کار خودمو میکنم