2777
2789
ن احتمال ۸۵درصد گفت پسره

با ۸۵ درصد جشن گرفتی؟

من تا مطمئن نشم به هیشکی نمیگم الان اینم نگفتم که احتمال دادن گفتم هنوز معلوم نیست 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ۸۵ درصد جشن گرفتی؟ من تا مطمئن نشم به هیشکی نمیگم الان اینم نگفتم که احتمال دادن گفتم هنوز معلوم ...

ن جشن نبود مهمونی ساده خانوادگی همین طوری

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
ن جشن نبود مهمونی ساده خانوادگی همین طوری

اوکی خدا حفظ کنه پسرتون رو❤

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
خدا نگهش داره برات.بچه خیلی خوبیه😍

از کجا میدونی استاتر رفتم سنو انقدر شیطونی کرد اخر دکتر داشت قربون صدقش میرفت سرشو بالا بگیر اخرم کار خودشو کردم انقدر خندیدم خدارم شکر کردم بابت نعمتش

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
از کجا میدونی استاتر رفتم سنو انقدر شیطونی کرد اخر دکتر داشت قربون صدقش میرفت سرشو بالا بگیر اخرم کا ...

من یه فیلم دیدم از تعیین جنسیت.شبیه بچه شما بود.دکترش گف خیلی بچه خوبیه .و اندازه و همه چیش عالیه.خیلی ذوق کردم عکستونو دیدم.خیل نازه😍

من یه فیلم دیدم از تعیین جنسیت.شبیه بچه شما بود.دکترش گف خیلی بچه خوبیه .و اندازه و همه چیش عالیه.خی ...

قربونت گلم😘

2790
2778
2791
2779
2792