2777
2789
عنوان

چالش عکس نصف صورت 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 33774 بازدید | 1320 پست

[QUOTE=112395828]دستش گرفته به مهر! زیر آفتابِ پر مهر دختری زیبا مهربانتر از بوسه های باران که میزند بر د ...[/QUOTE خیلی خیلی ممنونم از این شعر زیباتون و احساسات پر مهرتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم عکس منو و همسرم  

دو تا عاشق سر گذاشته به روی هم

در دامن پر مهر و دلهای هم سوی هم

دو مهربانِ عاشق

دو دلجوی هم

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
[QUOTE=112395828]دستش گرفته به مهر! زیر آفتابِ پر مهر دختری زیبا مهربانتر از بوسه های باران که میزند ...

قابل نداشت 💜

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
دو تا عاشق سر گذاشته به روی هم در دامن پر مهر و دلهای هم سوی هم دو مهربانِ عاشق دو ...

واقعا ممنونم از این همه ابراز لطف تون دنیا با وجود امثال مهربانو های مثل شما قشنگ تره   

وااای شما چقد شبیه همکلاسی دانشگام هستین .اسمش نسیم بود اون دوستم خیلی دوسش داشتم ...دل تنگش شدم &nb ...

آخی عزیزم منو ببین یاد اون بیافتی من و اون نداریم😄 آخی عزیزم😘

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
میشه منم ببینم عکستونو

عکس گذاشتم که

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

عکسم پخش نشه معروف شم

ترجیح میدم زندگی روتین و نرمالی داشته باشم😂😂😂😂