2777
2789
سؤال منم هست

سلام عزیز دلم جاری من سالن ارایش داره اونجا خیلی دوست پیدا کردم خیلی هم از همه اطلاعات گرفتم واسه سفیدی تجربه استفاده از صابون زرد چوبه خیلی تاثیر داره

اونم فقط و فقط صابون زرد چوبه پارلاک چون تو فرمول ساخت صابونش ترکیبهای خاصی استفاده میکنه خیلی متفاوته از صابونهای دیگه تو انستا برین ببینین هرچی تولید میکنن ببینین   اکثر دوستان من از این مارک استفاده میکنن تو انستا بزنین @PARLAKSOAP

من خودم صورتم جوش داشت باپیجشون اشنا شدم و بهم صابون ترکیبی زرد چوبه و زغال فعال ترکیبی رو پیشنهاد دادن الان اصلا صورتم جوش نداره واقعا دستشون درد نکنه چون ترکیب صابوناشون خاصه تاثیر خیلی میزاره 

دیدم صورتم سفید شده الان به بدنمم میزنم شدم ماه .دوستامم پیشنهاد دادم همشون منو دعا میکنن  

همتونو دوست دارم   

راستی همه نوع صابون دارن اگه بخایین بگین بهشون واستون پیشنهاد چی میدن واقعا استادن

یکی از دوستام ازشون عمده میخره و میفروشه تو ارایشگاه کلی مشتری داره همه جواب گرفتن

هرکی دلش خواست عمده بخره بفروشه هم سود کنه هم خودش استفاده کنه 

واقعا هرکی میخره با خودش مشتری میاره

اخ اخ اخ از جای جوش و لک های بعدش نگو یاد اون وقتایی میافتم که با هزار جور روش های خانگی میخواستم صورتم رو پاکسازی کنم و نتیجه نمیگرفتم

اخرش رفتم پیش دکتر خاک سفیدی تو دو سه جلسه کل صورتم صاف شده میخوای میتونم ادرس اینستاشونو بدم بری خودت ببینی 

http://www.instagram.com/mugeclinic
۰۲۱۲۲۵۵۴۷۲۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792