2777
2789
عنوان

پیشونی بلند😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 22 پست

پیشونیت بلنده هرگز موهات بالا نزن .. جلو موهات مث کره ای ها یه طرف بزن بریزه تو صورتت ناز میشه .. اگرم حجاب داری موهای جلوت همیشه بذار بلند بشه ک یه ور بزنی .. چون کوتاهش زیر روسری و چادر اذیت میشی

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
به منم میگفتن قبل ِ ازدواجم ! الان به این نتیجه رسیدم قدیم ندیمااااا چقدر حرف میزدن😕😂😂😂😂

اونم حرف مفت

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بلنده بنظرتون؟

نه اصصصلا .. تو خودت حساس شدی فقط کج بزن عالی میشه .. بد اومدن نداره کاریو بکن ک بهت میاد و خوشکل میشی

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

به قول دوستمون همون یه طرف خیلی خوبه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اخه از فرق کج بدم میاد 😭 بالا دوس دارم

اتفاقا داری اشتباه فکر میکنی بعدشم بالا که میزنی پیشونیت بیشتر معلوم میشه یه بر بزن خوشکل میشی من همیشه بالا میزدم حالا یه بر زدم قیافم خیلی بهتر شده امتحانش کن