من بدا خودم نمیپرسم مادرم بارداره واریس گرفته پیش متخصص رفتیم گفته سزارین خطرناکه طبیعی زایمان کن و ...
من پسرم
اومد گیر کرد دهانه رحم
دهانش باز نشد
زنگ زدن
دکترم خودش رو سریع رسوند
طوری بود که حتی وقت نکردن بی حسی بزنن قده یه تخم مرغ شده بود واریس ها
بعد بدون بیحسی واریس ها رو بریدن تا بچه به دنیا بیاد
هنوز بعده ۱۹ ماه اذیتم میکنه
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
مخصوصا زایمانش در حد مرگ پیش میری خدا نصیب هیچ کسی نکنه
یاد آوریش هم حالمو بد میکنه
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
ن ریسک نکنین دکتر مادرشوهرم گفته بهش ک تو زایمان طبیعی امکانش هس رگای متورم شده خونریزی کنن
کل رگ ها باز میشن بیشتر از یه ساعت طول میکشه تا رگ ها رو بخیه بزنن