2777
2789
عنوان

واریس واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 3989 بازدید | 38 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

طبیعی هیچ وقت اشتباه نکن و سراغ طبیعی نرو جون خودم و بچم تو خطر بود حتما سزارین کن

من بدا خودم نمیپرسم مادرم بارداره واریس گرفته

پیش متخصص رفتیم گفته سزارین خطرناکه طبیعی زایمان کن ولی منم فک میکنم طبیعی خطرناک تر باشه

من بدا خودم نمیپرسم مادرم بارداره واریس گرفته پیش متخصص رفتیم گفته سزارین خطرناکه طبیعی زایمان کن و ...

من جاریم میگه گرفته بوده طبیعی زایمان کرده الانم مشکلی نداره

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
اره رگاش متورم میشن دردناک میشه

وای چقدر بد 😓

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
من بدا خودم نمیپرسم مادرم بارداره واریس گرفته پیش متخصص رفتیم گفته سزارین خطرناکه طبیعی زایمان کن و ...

من پسرم 

اومد گیر کرد دهانه رحم 

دهانش باز نشد

زنگ زدن

دکترم خودش رو سریع رسوند

طوری بود که حتی وقت نکردن بی حسی بزنن قده یه تخم مرغ شده بود واریس ها

بعد بدون بیحسی واریس ها رو بریدن تا بچه به دنیا بیاد

هنوز بعده ۱۹ ماه اذیتم میکنه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ن ریسک نکنین

دکتر مادرشوهرم گفته بهش ک تو زایمان طبیعی امکانش هس رگای متورم شده خونریزی کنن

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

زایمان منم طبیعی بودکلی ماه اخراذیت شدم نمیدونم میشه گفت واریسه یانه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

چجوری هس مگه درد داره؟

وحشتناکه

مخصوصا زایمانش در حد مرگ‌ پیش میری خدا نصیب هیچ کسی نکنه

یاد آوریش هم حالمو بد میکنه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من پسرم  اومد گیر کرد دهانه رحم  دهانش باز نشد زنگ زدن دکترم خودش رو سریع رسوند طوری ...

وای خدا چقد دردناک 

ایشالله که زودتر خوب شه دیگه درد نداشته باشی

ن ریسک نکنین دکتر مادرشوهرم گفته بهش ک تو زایمان طبیعی امکانش هس رگای متورم شده خونریزی کنن

کل رگ ها باز میشن بیشتر از یه ساعت طول میکشه تا رگ ها رو بخیه بزنن