2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو مشاوره  رو اعتماد ب نفست کار کن  حتما برو . وای اخلاقت کپ عمه منه  همش تو ...

این استرس دو دلی اضطراب ذات منه یعنی؟ آخه رفتم روانشناس گفتن وسواس دارم

حتما برو مشاوره  رو اعتماد ب نفست کار کن  حتما برو . وای اخلاقت کپ عمه منه  همش تو ...

چرا آدما اینجوری میشن واقعا دست خودم نیست خودمم دوست دارم اینطور نباشم بقرآن

دوست داشتنت ضعیفه عشقت ضعیفه.. تصمیم قاطع نمیتونی بگیری.. دهن بینی متاسفانه. هرچی بقیه بهت بگن میخای ...

دقیقا دوس داره همه شوهرشو تایید کنن بابا جون تو داری باهاش زندگی میکنی نه بقیه مهم خودتی

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله

اگه الان یکی بهت بگه بابات چقد پیره دم مرگه ناراحت میشی یا نه؟؟؟؟

اره شدیدم ناراحت میشی چون باباته روش تعصب داری ، 

اینم شوهرته انتخاب توعه ، اولا شوهرت خیلیم خوبه ، اصلا فرض بر اینکه خیلی ضایع و زشته و داغون و وحشتنااااکه 

مگه انتخاب تو نبوده؟؟؟؟ پس اون بد نیست ، انتخاب توعه ک بده، 

تو مسکل داری ک انتخاب میکنی بعد پشیمون میشی ، 

شوهرت مثل لباسات نیستن ک میخری بعد پشیمون میشی ، شوهرت انسانه   ادمه احساسات و عقل و شعور داره ، ناراحت میشه از برخوردت ، 

یکسال دوسال اصلا ۵ سال تحمل کنه این اخلاقتو ، اخرسر تحملش میره یا طلاقت میده یا میره سراغ صیغه

طرف شوهرش معتاده ، شوهرشو ترک میده میشینه زندگیسو تو دستش میگیره ولی تو گیر ی چهره این بنده خدایی

حالا مثلا خیلی خودت خوشگلی؟؟؟😑😑😑چهرت معمولیه

اینقده ک وقتتو صرف چهره و سن شوهرت کردی دیگه بسته 

بشین راجب ایندت ، پول جمع کردن ، پس انداز ، اخلاقیات فکر کن ک ایندتو بسازی

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
دوست داشتنت ضعیفه عشقت ضعیفه.. تصمیم قاطع نمیتونی بگیری.. دهن بینی متاسفانه. هرچی بقیه بهت بگن میخای ...

اینایی که گفتی همه رو دارم متاسفانه قبول دارم، ممنون روسنم کردی عزیزم

اگه الان یکی بهت بگه بابات چقد پیره دم مرگه ناراحت میشی یا نه؟؟؟؟ اره شدیدم ناراحت میشی چون باباته ...

منم نصیحت کن توروخدا شوهرم کلا خوبه فقط گیر میده چادرمو کنار نزارم منم دوس دارم مانتویی شم ؛؛؛ سراین موضوع خیلی بحث میکنیم

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
اگه الان یکی بهت بگه بابات چقد پیره دم مرگه ناراحت میشی یا نه؟؟؟؟ اره شدیدم ناراحت میشی چون باباته ...

خیلی جذبه داری خدا وکیلی از پشت نت ازت ترسیدم شبیه خواهر بزرگایی البته من عاشقتمممم