2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم قانون جذب تو فکر جواب میده یا نه  اینکع دو نفر بعد چندین سال رابطه عاشقانه یهو جدا بشن ...

اين فكر بايد همراه با ارتعاشات مثبت و حس خوب باشه و تصوير سازي بشه يني كلي تمرين و تكرار همراهش هست فقط لزوما فكر نيس 

واقعا وجود داره به نظر شما هم؟ببين من دوس پسرمو جذب كردم برگشت ولي هنوز رابطمون شكل نگرفته اما كسي ك ...

شايد قلقش نيومده دستت

پيشنهاد ميكنم كتاب قدرت ضمير ناخودآگاه جوزف مورفى رو بخونى خيلى قشنگ توضيح داده راجع بهش

Her dreams give her wings and she flies to a place where she loved✨
منظور شما از تلاش تلاش ذهنيه يا تلاش فيزيكي؟

هر دو. مثلا من می خوام یه شغل داشته باشم

هم دهنی تصورش می کنم هم تلاش فیزیکی که بهش برسم. یا توانایی مو تقویت می کنم یا به کسی می سپرم

تو بخواهی می شود🌱

اين فكر بايد همراه با ارتعاشات مثبت و حس خوب باشه و تصوير سازي بشه يني كلي تمرين و تكرار همراهش هست ...

ساید مسخره بیاد 🙁 ولی دلم انتظار میکشه 

یه چیزی تو وجودم میگه بر میگرده 

کاش برمیگشت 😔

مگه میشه نبود؟ تلاش نکنی فقط امید داشته باشی به خواستت برسی امکان نداره

پس اين اعتقاد به قانون جذب نيست ميدونيد به نظر من صحيح ترين شكلش اينه كه يچيزيو واقعا از خدا بخواي و حستو خوب كني و مطمعن باشي بهش ميرسي و همينطور اگر اينجوري باشه ناخوداگاهت راه هاي رسيدن بهشو بهت نشون ميده و تو اگر كار فيزيكي بايد انجام بدي حتما انجام بدي و تلفيق اينها ميشه قانون جذب ولي چه بسا خيليا فقط با تصوير سازي و ايمان و اعتماد به خدا و حس خوب به خواسته هاشون رسيدن و شگفت انگيزه البته اين درمورد چيزاييه كه نياز به تلاش بيروني ندارن 

ساید مسخره بیاد 🙁 ولی دلم انتظار میکشه  یه چیزی تو وجودم میگه بر میگرده  کاش برمیگشت 😔

پس برميگرده اما تو خيلي تخصصي تر بايد تلاش كني همينطوري بدون جهت دادن واقعي به افكارت درصدش كمه يه دوره جذب عشق شركت كن حتما 

پس اين اعتقاد به قانون جذب نيست ميدونيد به نظر من صحيح ترين شكلش اينه كه يچيزيو واقعا از خدا بخواي و ...

دقیقا حرف شما درسته. 

ذهن انسان از دو بخش ناخود آگاه و خود آگاه تشکیل شده. 

بخش خودآگاه مسئول تصمیماته و ناخودآگاه بخش عادت ها. 

مثلا من تصمیم به تناسب اندام دارم. دایم به ورزش و تناسب اندام فکر می کنم. ذهن خوداگاه من تصمیم می گیره که این کار و انجام بده من برای دو هفنه ورزش می کنم و این فکر ورزش با منه. ذهن خوداگاه برای اینکه در دراز مدت کمتر اطلاعات درمورد تصمیم ورزش بگیره و بتونه روی چیزای دیگه تمرکز کنه، این ورزش و به ذهن ناخوداگاه من منتقل می کنه. من بدون فکر کردن هر روز ورزش می کنم که این میشه جزو عادتم. در دراز مدت من به تناسب اندامم میرسم. 

افکار ما اطلاعاتی هستن که به سمت ذهن خوداگاه هجوم میارن وقتی این اطلاعات زیاد بشن برای عدم سردرگمی به ذهن ناخوداگاه منتقل میشه و ذهن ناخوداگاه هر چی بگه بدن بی چون و چرا انجام میده. 

قانون جذب از همین روش استفاده می کنه. انقدر یه چیزی که می خوای فکر کن که تبدیل به ناخوداگاه و عمل فیزیکی بشه

تو بخواهی می شود🌱