2777
2789
عنوان

پس انداز

417 بازدید | 17 پست

میتونید پول پس انداز کنید بعضی خانم ها خیلی راحت پول پس انداز میکنند راهکاری دارید بدید

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

پول باید باشه که پس انداز کنم یا نه 

دختر هم خرجش زیاده لامصب 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازاین قرض الحسنه های خانوادگی من شرکت کردم ماهی ۱۰۰هزار شش نفریم هر شش ماهم یک نفر با قرعه کشی میبریم خیلی خوبه یعتی اگه این نباشه عمرا بتونم جمع کنم

برای شادی روح پدرم صلوات

تو این زمونه نمیشه پس انداز کرد مگه اینکه آدم خودشو بزنه به خسیسی

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
ازاین قرض الحسنه های خانوادگی من شرکت کردم ماهی ۱۰۰هزار شش نفریم هر شش ماهم یک نفر با قرعه کشی میبری ...

چه خوب

اره،یه کارت جداگانه دارم ک پول توش میریزم و ب هیچ وجه با خودم جایی نمیبرمش و ازش استفاده نمیکنم

آره پیش آدم بودنی بالاخره یه جایی خرج میکنه

نه عزیزم

همش و خرج میکنم

تا لوازم آرایش میبینم فوری سفارش میدم

الان باید 1 تومن میداشتم ولی یا خرج لوازم آرایش کردم یا نت و قبض موبایل😢

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ازاین قرض الحسنه های خانوادگی من شرکت کردم ماهی ۱۰۰هزار شش نفریم هر شش ماهم یک نفر با قرعه کشی میبری ...

چراپیش ما همه قیمتاش بالاس اخه😥

تیکر حل مشکلاتم و رسیدن ب ارزوهامه.😍هرکی خوند ی صلوات مهمونم کنه بلکه حالم دلم خوب بشه مرسی ابجیای گلم.😍😍خدایا مواظب عشقم باش 😍😍
چراپیش ما همه قیمتاش بالاس اخه😥

گرو همون تشکیل شده از من ومادرم و خواهرم و خاله ام و دوتا دختراش مقدارشم کم گفتیم که از پسش بربیایم هیچوقتم تو پرداخت اقساط بدقولی نمیکنیم 

برای شادی روح پدرم صلوات