2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهاش کلی حرف زدم میگه خیلی بهم بر خورده این فرق گذاشتن داره باعث میشه از برادرم دور بشم

پس تنهایی رو تحمل کن و با همسرت برنامه ریزی برای تفریح کن

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

یه روزی شوهره منم باخانوادش قطع رابطه میکنه چون پدرومادرش بین بچه هاشون فرق میزارن.به دوتابرادرشوهرا ...

درسته اینا یکم فرق میزارن ولی به من بدی نکردن راستش اصلا این دنیا ارزش اینو نداره که بخوام نصف عمرمو بخاطر اینجور حرف حدر بدم سعی میکنم خوب باشم تا اونام باهام خوب رفتار کنم بابا مگه قرار چند بار زندگی کنیم مهربون باشیم (خودمو میگم عزیز دلم)

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
پس تنهایی رو تحمل کن و با همسرت برنامه ریزی برای تفریح کن

اونکه همیشه تو برنامه هامون هست ولی خب خانواده فامیل اینا یچیز دیگه هستن چه کنم دلم راضی نمیشه رابطه قطع بشه 

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
درسته اینا یکم فرق میزارن ولی به من بدی نکردن راستش اصلا این دنیا ارزش اینو نداره که بخوام نصف عمرمو ...

من نمیتونم باکسی خوب باشم که جلوی چشم من به اون یکی جاری هام بیشتر اهمیت میده.مشکل ما توی زندگی باشوهرم خونه هستش چی میشد پدرو مادرش فهم و شعورداشتن و به یکی ازاون پسرای عزیزکردش بگن که شمابرید اینا بیان جای شمازندگی کنن...

خدایاخوشبختی میخوام😔
نه واقعا زشته پشت شوهرتو خالی کنی اون شخص اول زندگیته و مهمترین شخص دلت که نمیخواد به خاطر خوانواد ...

نه اصلا دلم نمی‌خواد همچین اتفاقی بیوفته چون همیشه تو این چهار سال پشت من بوده و هست بخاطر همین میگم بلاتکلیفی داره خفم می‌کنه نمی‌رم ولی سعی میکنم تلفنی با مادرشوهر در ارتباط باشم

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
من نمیتونم باکسی خوب باشم که جلوی چشم من به اون یکی جاری هام بیشتر اهمیت میده.مشکل ما توی زندگی باشو ...

عزیزم دقیقا مشکل شوهر منم همینه ولی یه مدل دیگه..شوهرم میگه ارزش منو کم کردن فرق گذاشتن...ولی بین جاری ها هیچوقت فرقی نزاشتن رابطه ما جاریا با خواهر شوهر مون خوبه

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
عزیزم دقیقا مشکل شوهر منم همینه ولی یه مدل دیگه..شوهرم میگه ارزش منو کم کردن فرق گذاشتن...ولی بین جا ...

من رابطم باکل خانواده شوهرم خوبه و تاحالا نشده بهشون بی احترامی کنم یا حرفی بزنم و تیکه بندازم.فقط بادیدنشون اعصابم بهم میریزه و شوهرم سریع میفهمه و بهم میگه تو خودتو ناراحت کنی چیزی درست میشه،پس الکی حالتو خراب نکن😢

خدایاخوشبختی میخوام😔
من رابطم باکل خانواده شوهرم خوبه و تاحالا نشده بهشون بی احترامی کنم یا حرفی بزنم و تیکه بندازم.فقط ب ...

الهی فدات شم میفهممت بخاطر اینکه اونا بین همسرت و برادراش فرق میزارن همچین میشی..همسرت حق داره با ناراحت شدن شما واقعا چیزی درست نمیشه خودتو بزن به بی‌خیالی عزیزم

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
الهی فدات شم میفهممت بخاطر اینکه اونا بین همسرت و برادراش فرق میزارن همچین میشی..همسرت حق داره با نا ...

خدانکنه عزیزجان.خدافقط یه تکونی بهشون بده تا یادشون بیاد بچه بابچه فرقی نداره که به یکی بیشترتوجه کنن🙁

خدایاخوشبختی میخوام😔