2777
2789
چرا نکنم حق مسلمه هر ادمیه البته من هنو اولی و هم نکردم ولی عمه جان زحمت کشیدن در راستای سومی هم ه ...

😂😂😂ماشاله به عمه

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصلا دیگع بهش فکرم نمیکنم چون شوهرم خیلی اذیتم کردواقعا

منم مث تو بودم عزیزم

اما بعد دیدم ک اونی ک حقیقتا مشکل داشت من نبودم. پس من لایق تنهایی نبودم. ایندفعه چشمامو باز کردم. چهارچوبامو دریت و درواس کردم. و بهترین انتخابو کردم

لایک نکنید اه
اره از خدامه.همین فردا هم یه کیس مناسب پیدا شه ازدواج میکنم

وای من تواین ازدواجم یه درس بزرگ گرفتم که هیچ چیز ازهیچ کس بعیدنیس ...شوهرم اعتیادشوازخونوادشم پنهون کرده نمیدونم چطو متوجه نشدن

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
چرا نکنم حق مسلمه هر ادمیه البته من هنو اولی و هم نکردم ولی عمه جان زحمت کشیدن در راستای سومی هم ه ...

چطوری ۳تا میگیرن

من همین یکیشو ب بدبختی پیدا کردم

تا لحظه ای ک بله رو نگفتم همش حس میکردم میخواد در بره

😂

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
چطوری ۳تا میگیرن من همین یکیشو ب بدبختی پیدا کردم تا لحظه ای ک بله رو نگفتم همش حس میکردم میخواد د ...

😂😂😂عمه من سابقه داره

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😂😂😂عمه من سابقه داره

عمه تو خوبه من ی زن عمو داشتم

تا ۷ ۸ بارشو خبر دارم شوهر کرده

از همه شونم ی بچه پس مینداخت و بعدی از عموی منم دوتا بچه

سر ک عروسی خواهر من نیاوردش بچه ها شو ول کرد طلاق گرفت😑😑😑

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
عمه تو خوبه من ی زن عمو داشتم تا ۷ ۸ بارشو خبر دارم شوهر کرده از همه شونم ی بچه پس مینداخت و بعدی ...

😂😂😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی