2777
2789
منم توی شهر خودمون چون بیمارستان دولتی بوددکتر زیر میزی قبول نکرد برای سز برای دومی میرم مشهد سز می ...

اگه اولی طبیعی باشه دومی رو هم طبیعی کنین حیفه شکمتون خط میفته بعدش میتونیم عمل زیبایی کنین برا واژن

اگه اولی طبیعی باشه دومی رو هم طبیعی کنین حیفه شکمتون خط میفته بعدش میتونیم عمل زیبایی کنین برا واژن

من افسردگی شدید داشتم الان دوباره دارم افسرده میشم اگ بفهمم حاملم ک دیوونه میشم روزی ولی اگرم بشم فقط سز

دیگه تن ب اون کابوس طبیعی نمیدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر من هفت سالشه  دخترم دوماهش بازم برا پسرم دلم میسوزه

اره خیلی گناه دارن ،من برای همین دخترم ۹ ساله بود دومی واوردم، هم‌خودم‌فهمیدم‌چی به چیه از تمام‌لحظات جفت شون‌لذت بردم ،هم دخترم کلاس اول و دوم که خیلی حساسه و نیازه داره به حمایت گذرونده بود کامل مستقل بود تو همه چی،خودش درس میخوند برنامه آماده میکرد، با سرویس میرفت تازه کلی هم‌کمک من بود   

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌