2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
منم بی بی زدم منفی بود دو روز پیش هنوز پری نشدم 

عجله نکن بذار از وقت پریت ۱۲ روزی بگذره 

خدایا قربونت برم دامن همه چشم انتظار هارو سبز کن (آمین یا رب العالمین)
فقط ده هفته تا زایمانم مونده وای 

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی...واسه منم دعا کن

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی...واسه منم دعا کن

من همیشه دستم به دعاست برای همه منتظرا عزیزم

منم این ماه رفتم اقدام تو رو خدا واسه منم دعا کنید🤲

مبارکه خانومییی هر چند دیر تبریک گفتم ولی مهم اینه گفتم دا خخخخ نی نی خوشگلت مبارکهههه مامانی جوووون 

مبارکه خانومییی هر چند دیر تبریک گفتم ولی مهم اینه گفتم دا خخخخ نی نی خوشگلت مبارکهههه مامانی جوووون ...

ممنون عزیزم برام دعا کن 🤗

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
الهی قربونت برم چشم برات دعا میکنم نفس ⁦:-*⁩

خدانکنه. انقدر نگرانم که نگو به دعای همه ی شماها احتیاج دارم مخصوصا شما که بارداری عزیزدلم .ممنون بابت دعا کردنت گلم🙏😘

خدانکنه. انقدر نگرانم که نگو به دعای همه ی شماها احتیاج دارم مخصوصا شما که بارداری عزیزدلم .ممنون با ...

بخدا منم از زایمان میترسم 😓 ولی ایشالا هممون زایمان و بارداری راحتی رو تجربه کنیم من تا شش ماهگی حتی بیشتر از آب نخوردم تهوع شدید امونم نمیداد لاغر لاغر شده بودم 

بخدا منم از زایمان میترسم 😓 ولی ایشالا هممون زایمان و بارداری راحتی رو تجربه کنیم من تا شش ماهگی حت ...

الهی عزیز دلم 😘. ایشالا زایمان راحتی داشته باشی گلم توکل به خدا .همه خانوما این ترسو دارن .فکر کنم سوره انشقاق بود میگن برای راحتی زایمان خوبه . من اصلا حالت تهوع ندارم انگار نه انگار باردارم فقط تپش قلب و تنگی نفس دارم همین اول بارداری 😭. البته تو بارداری قبلیم هم که سقط شد حالت تهوع نداشتم واسه همین یکم میترسم 😭