2777
2789
عنوان

مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 34 پست
برا ۶ تا ۸ نفره عزیزم . 

نه دیگه 

رستورانم میریم یه پرس چلو مرغ یه رون کامل یا نصف سینه میزارن.... 

 حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حدود دو سه ساعت تو اب لیمو وپیاز رنده شده وزعفرون وفلفل دلمه بخابون بعد با اب کم بزار بپزه عال ...


پیازرنده شده میمونه لا ب لاش عیب نداره؟؟؟

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖

[QUOTE=112217940]پیازرنده شده میمونه لا ب لاش عیب نداره؟؟؟[/QUOTEس

ببین وقتی میچنی تو قابلمه پیاز هارو از روش پاک کن یکنشو بزار بمونه چون مزش دراومده زیادیشم خوب نیس حتما این روشو امتحان کن پشیمون نمیشی

[QUOTE=112217940]پیازرنده شده میمونه لا ب لاش عیب نداره؟؟؟[/QUOTE س ببین وقتی میچنی تو قابلمه پیا ...


حتمآ امتحان میکم،مواد مرغت چطور میدی؟؟از اول مواد میریزی؟؟؟؟چقد آب میریزی؟؟؟

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖
اره ببین مرغم عین جوجست ما یبار ب جوجه سیر زدیم مزش خیلی بد شد پیاز خیلی مزه بهتری بهش میده وقتی مرغ ...

دیدی وقتی مرغ ی روز بمونه یخچال مزش بد میشه ،با این روش اون مزرو نمیده ومزه خوب داره هنوز

حتمآ امتحان میکم،مواد مرغت چطور میدی؟؟از اول مواد میریزی؟؟؟؟چقد آب میریزی؟؟؟

نمک وفلفل وزرد چوبه رو وقتی مرغو خابوندی بهش اضافه کن بعد سه چهار ساعت بریز تو قابلمه مواد اضافیو دور بریز فثط یکم از پیازشو بریز توش بعد اب کمتر از دفه های قبلی ک مرغ میپختی بریز چون مرغت الان نرم شده با پیاز وابلیمو نمیخاد اب روی مرغارو بگیره بعد نمکشو میزون کن رب یزن بزار اروم ازوم بپزه

نمک وفلفل وزرد چوبه رو وقتی مرغو خابوندی بهش اضافه کن بعد سه چهار ساعت بریز تو قابلمه مواد اضافیو دو ...


ممنون از لطفت،،اینبار هینجور میپزمش😙

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖
2801
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز