تعدادشو بچه ها گفتن اما به نظر من اول با روغن کم ررسخشون کن، با پیاز و فلفل دلمه و ادویه، بعد اب و رب بریز بزار آبپز شه، اینجوری روس طلاییه و وا نمیره مجلسی تر درمیاد.
حتمآ امتحان میکم،مواد مرغت چطور میدی؟؟از اول مواد میریزی؟؟؟؟چقد آب میریزی؟؟؟
نمک وفلفل وزرد چوبه رو وقتی مرغو خابوندی بهش اضافه کن بعد سه چهار ساعت بریز تو قابلمه مواد اضافیو دور بریز فثط یکم از پیازشو بریز توش بعد اب کمتر از دفه های قبلی ک مرغ میپختی بریز چون مرغت الان نرم شده با پیاز وابلیمو نمیخاد اب روی مرغارو بگیره بعد نمکشو میزون کن رب یزن بزار اروم ازوم بپزه