2777
2789
عنوان

مردی که دزدکی زن دوم میخاسته بگیره 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 50 پست
خوب دوباره میره محتات تر عقد مبکنه

طنزه_زخمیم_نکنید# 😂

ولی جدا از شوخی یکی اقوام داشتیم به شوهرش گفته بود فقط شک کنم باکسی هستی سیانور میریزم تو غذات دیگه خودت میدونی 😂😑

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
نامردیه😅

حقش بوده 😂

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدی یه ایرادی بگیری ها 

دوست داشتم عزیزم

حتما باید مثله شما رفتار کنم؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خیلی فکر خبیثانه ای کردی 😂😂

نه اتفاقا بهترین کار همین بود وگرنه دوباره یه فکر دیگه میزد به سرش دزدکی میرفت🤣😎

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

به نظرم باید قطعش میکرد 😂😂

نظرت و بشدت قبول دارم 😂😂

نه اتفاقا بهترین کار همین بود وگرنه دوباره یه فکر دیگه میزد به سرش دزدکی میرفت🤣😎

😂😂😂😂😂

شوخی با این مسائل هم مسخره ست😑 چرا قبح این چیزا رو میریزید؟ 

تا حدودی با حرفتون موافقم، بابای خودم این کارو انجام داد، وقتی اسم زن دوم میاد یاد سختی هایی که کشیدیم میفتم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره لنتی 😂😂 ما یکیشو نمیتونیم بگیریم اون دوتا دوتا میخواد🤪

ایشالا یکی بگیری به تمام دنیا ترجیح ندیش به آدم دیگه که فبها😂😂😂

تا حدودی با حرفتون موافقم، بابای خودم این کارو انجام داد، وقتی اسم زن دوم میاد یاد سختی هایی که کشید ...

الهی 

ببخشید گلم اگه ناراحت شدی من هیچ قصدی نداشتم فقط طنز بود معذرت میخام 🙁

الهی  ببخشید گلم اگه ناراحت شدی من هیچ قصدی نداشتم فقط طنز بود معذرت میخام 🙁

نه عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه، شما ببخش وسط تاپیک طنزت گند زدم 😐این موضوعی نیست که فراموشش کنم که وقتی اسمش بیاد یادش بیفتم. انشالله برا هیشکی پیش نیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40