2777
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من تو تقویم تخمک گذاری برات زدم نوشته بود بهترین موقع برای تست بارداری 23 آبانه حالا بازم فردا ...

العي آمين آخه يعني ممكنه هورمون بارداري شناسايي بشه توسط بي بي چك بعد باردار نباشيم😔

مثبته که😍

ولی محض احتیاط امروز یه آزمایش خون بده

سی تومنه یه ساعته هم جواب میدن

اگه عدد بتا بالای 25 باشه بارداری

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست

سلام خانما اين عمس چهار تا بي بي چك توي چهار روز پشت سر هم تا ديروز هر روز خط دوم پررنگ تر از ديروز شد ،اين ديگه يعني باردارم؟؟يعني خدا به منم هديه داد؟و اينكه علائم ندارم شكال نداره ؟هيچي ندارم،فقط خارش واژن دارم بدون بو و اينا دقيقا از بعد تاريخ تخمك گذاري 

چي كار كنم؟؟؟آزمايش بتا باز هم لازمه؟؟؟؟

سلام خانما اين عمس چهار تا بي بي چك توي چهار روز پشت سر هم تا ديروز هر روز خط دوم پررنگ تر از ديروز ...

بله مباااااارک باشه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞