2777
2789
عنوان

هر کی رو میبینی میگه میخوام برم کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 48 پست
کسی که پولدار باشه بهترین جا براش همین ایرانه نه مالیاتی میدن نه چیزی اونجا مالیات ادم رو بیچاره میک ...

بله درست. واسه همین سفت چسبیدن جایی نمیرن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کانادا تهران دوم و شرایط رفتنش خیلی سخت نیست 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

پسردایی بابامم کلی دوندگی کرد کلی پول ریختن که ببینن مثلا این میتونه کانادا زندگی کنه یانه چندتا ازاستادا توکانادا هماهنگ کردو کلی دوندگی هنوز جوابش نیومده میتونه برای تحصیل بره یانه جدیدا به ایرانیا سخت میگیرن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
کسی که پولدار باشه بهترین جا براش همین ایرانه نه مالیاتی میدن نه چیزی اونجا مالیات ادم رو بیچاره میک ...

دقیقا 😊و وقتی کل سرمایه ات تو ایران رفتن اونور واقعا الکی 😐من یک تایمی خیلی شدید دنبال رفتن بودم و حتی کارهامم اوکی شد برای فنلاند اما شوهرم باهام صحبت کرد دیدم راست میگه 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
رفتنش زیاد سخت نیست دوام اوردن در اونجا با هزینه های خیلی بالا و کار خوب پیدا کردن خیلی سخته 

بله من الان یک چیزی میگم فقط امیدوارم سرم نریزن من دوستم پزشک اطفال بود در ایران اما الان اونور اپراتور لیزر😐

بله من الان یک چیزی میگم فقط امیدوارم سرم نریزن من دوستم پزشک اطفال بود در ایران اما الان اونور اپرا ...

بله همینه من خیلی دیدم از این مورد ها استاد دانشگاه دیدم اونجا تو سوپرمارکت کار میکنه قفسه فروشگاه رو پر میکنه ! 

بله همینه من خیلی دیدم از این مورد ها استاد دانشگاه دیدم اونجا تو سوپرمارکت کار میکنه قفسه فروشگاه ر ...

بعد بهش میگم برگرد میگه سونیا برگردم ابروم میره😐به همه فامیلم میگه اونورم پزشک☹

بله همینه من خیلی دیدم از این مورد ها استاد دانشگاه دیدم اونجا تو سوپرمارکت کار میکنه قفسه فروشگاه ر ...

عزیزم اونجا کار کردن اصلا عار نیست دختر مقامات بالا هم که باشی بعد 18 سالگی باید روی پای خودت وایسی نهایتا خانواده شهریه دانشگاه بده برای خرجهای بیشتر اکثرا کار نیمه وقت پیدا میکنن . کار تو رستورانها و فروشگاهها خیلی رایجه تو همه جا خیلی از بچه های دبیرستانی یا دانشجوهاشون این کارارو میکنن