میمونمت مدیر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 عنوان گرسنمه کمک | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست مثلا میخوام رژیم بگیرم دل ضعفه دارم بیمارستان همراه مادربزرگمم میوه و ... موجود نیست . مرغ و نون و ماست دارم فقطبیایین بهم انگیزه بدین نخورمشون « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام 1398/08/22 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 الان بروبذارشون بیرون یادور ایول جدی ۴۰ تا تو شش ماه کم کردین ؟ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 بندازشون سطل آشغال ایده عالی بود به سطل میسپرمشون 😭😭😭 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
چشم_عسلی۶۸ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 380 خودمم میدونم از این تجارب زیاد دارم 🤣🤣🤣🤣🤣 والا..منم تا نیم ساعت پیش کنترل کردم..الان یه کره ی کامل ۲ تا نونلواش با پنیر و یه پیاله آلبالو خشک خوردم!!😳😳😳 دارم میمیرم....اسیر شکمیم 🙈فردا صبح پیاده روی...🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️ من دلِ هیچکس رو نمیشکونم...هرکس دلمو شکست ،می سپارم به خودت خدا..💙
رژیم عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 6151 ایده عالی بود به سطل میسپرمشون 😭😭😭 دقیقا هیچ چیزی مهمترازسلامتی واندام مناسب نیست
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 والا..منم تا نیم ساعت پیش کنترل کردم..الان یه کره ی کامل ۲ تا نونلواش با پنیر و یه پیاله آلبا ... من نمیتونم پیاده روی کنم خیلی تنبل شدم در کل چاقی داره بیچارم میکنه واقعا باید لاغر بشم دیگه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 دقیقا هیچ چیزی مهمترازسلامتی واندام مناسب نیست دقیقا اونم برای خانما « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
اهواز63 عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 478 خوش بحالتون من الان ده ساله وزنم روز ۵۴ گیر کرده اصلا یه گرم اضافه نمیکنم حتما اگه صبح تا شب غذا بخورم
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 خوش بحالتون من الان ده ساله وزنم روز ۵۴ گیر کرده اصلا یه گرم اضافه نمیکنم حتما اگه صبح تا شب غذا بخو ... بیا خونه ما تپل میشی « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام