2777
2789
منم یه کیست شکلاتی دارم که فقط با بارداری از بین می‌ره خیلی میترسم که نشم

کیست شکلاتی چجوریه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
من ۶ ماه اقدامم دوماه پیش گفتن کیست ریز داری با دارو رف شد سونو رفتم گف کیستی دیده نمیشه دکتر گف کیس ...

منم تازه ازدواج کردم و مساله شمارو دارم دکتر گفته زودتر اقدام کنم خیلی نگران و دل آشوبم 

امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیست شکلاتی چجوریه

تشکیل شده از خونه با قرص از بین نمیره با عمل هم نازا میشی اگر کوچیکه باشه میتونی بار پارسی من رفتم دکتر گفت سه ماه اقدام کن بیا هنوز نرفتیم خونه ی خودمون 😣 میدونم خیلی حرف میخورم از مادرم و .... که زوده ولی فقط برام بچه مهمه توروخدا برام دعا کنید

تشکیل شده از خونه با قرص از بین نمیره با عمل هم نازا میشی اگر کوچیکه باشه میتونی بار پارسی من رفتم د ...

میتونی باردار شی ببخشید اشتباه شد

منم تازه ازدواج کردم و مساله شمارو دارم دکتر گفته زودتر اقدام کنم خیلی نگران و دل آشوبم 

دکتر به من گف تا کیست از بین نره باردار نمیشی من سفت سخت تو اقدامم ی روز درمیون اقدامم تا پریود بعدی ولی خبری نبود این ماه ک از بین رفتن ببینم میشم یا ن 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
دکتر به من گف تا کیست از بین نره باردار نمیشی من سفت سخت تو اقدامم ی روز درمیون اقدامم تا پریود بعدی ...

ان شاالله میشی عزیزم امیدت ب خدا باشه

تشکیل شده از خونه با قرص از بین نمیره با عمل هم نازا میشی اگر کوچیکه باشه میتونی بار پارسی من رفتم د ...

ایشالا ک ب زودی و بی دردسر باردار شی گلم 

ان شاالله میشی عزیزم امیدت ب خدا باشه

ایشالا خدا هیچ کسو تو حسرت بچه نذاره و ناامید نکنه 

ان شاالله ممنون مهربونم

خواهش میکنم عزیزم❤