2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 30 پست
پسر من جراحی بود ولی پسر خواهر حلقه طفلک مرد و زنده شد کلاپایین تنش کبود شده بود

الان دیگ همه دکترا حلقه میکنن

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
دوستمم میگ من بخام ختنش کنم باباشو میفرسم ما دل نداریم اصن😢

منکه که اصلا نموندم بیرون داشتم گریه میکردم خواهرشوهرمو مادرشوهرمو فرستادم دکتر اومد بیرون میگه پسرت گریه نکرد بی حسه تو چرا گریه میکنی😂😂😂مامانمو شوهرم از خودم بدتر کم بودن غش کنن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اولا که دیرم شده سریع بجنب چون هرچی بگذره بچه هم بزرگتر میشه و تحرکش زیاده و اذیت میشه هم سرش میشه و ...

منم اولی رو ۲۵ روزش بود بردم دومی هم چون زردی داشت دیر شد الان س ماهشه دو هفته دیگه وقت داده 

اصلا حقله بود نیست ببخشید۸ این شکل آل.. بد میکنه😂😂😂 کشوی میشه 

چ زشت😂😂

اخه میگن بدنش کبود شده بوده بچه هه و درد میاد میخاسم بدونم چطوریه

چقد گنا دارن😣

ولی ما بدتریم هرماه هرماه دل درد😢😂

چ زشت😂😂 اخه میگن بدنش کبود شده بوده بچه هه و درد میاد میخاسم بدونم چطوریه چقد گنا دارن😣 ولی ما ...

والا الان پسر خواهر منکه حلقه ای ختنه شده چق

د عڋاب کش

ید اون ب کنار دکترش

گفته باید تا دوسالگی یا تا موقعی ک مای بی بی مینده روغن بماله ی وقت چسبندگی پیدا نکنه

من اولین بار که دیدم انگار فقط ی دکمه چسبوندن😂😂😂😂😂😂