2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم منم دکترم رفتم گفت فعلا دختری بعدا خوب میشه .الان نامزدمم گیر داده میگه لابد مشکلی داری دیر ...

نه گلم نگران نباش مشکلی نداری منم مثل خودتم البته اگه خواستی پیش پزشک برو 

💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔

دمنوش رازیانه 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
شما چکاب کردی که مشکلی نداری؟بلاخره یه اختلالی وجود داره که پریود نامنظمه 

رفتم گلم چند بار رفتم مشکلی نداشتم سونوگرافی و آزمایش دادم مشکلی نداشتم البته الان چند ماه هستش که بهتر شدم و تقریبا منظم شده

رفتم گلم چند بار رفتم مشکلی نداشتم سونوگرافی و آزمایش دادم مشکلی نداشتم البته الان چند ماه هستش که ب ...

خب خداروشکر گلم.فقط عزیزم سعی کن از شیاف و دارو تو این دوران خیلی کم استفاده کن به جاش انواع دمنوش ها مثل رازیانه گل گاو زبان آویشن و.... بخور اونا همه عوارض جانبی داره یکیش اینه که انواع مسکن ها باعث میشه خون مرده کامل از رحمت خارج نشه و اونجا بمونه و به مرور عفونت رحم و لگن ایجاد بشه اینو فوق تخصص زنان میگفت.اگه درد پریود غیر قابل تحمل باشه باید رفت دکتر 

خب خداروشکر گلم.فقط عزیزم سعی کن از شیاف و دارو تو این دوران خیلی کم استفاده کن به جاش انواع دمنوش ه ...

ممنونم گلم که راهنماییم کردی من خیلی دردهای پریودام وحشتناکه طوری که هیچ مسکنی جز شیاف دردم رو آروم نمیکنه به خاطر درد شدید پریود رفتم دکتر که بهم گفت طبیعی هستش و بهم مفانیک اسید

داد ولی دردام زیاد بود و اون کپسول جواب نمیداد دوباره رفتم دکتر که بهم گفت شیاف دیکلوفناک استفاده کن این دردت هم وقتی باردار شدی و زایمان کردی از بین میره 

عزیزم میتونی بگی چه دم نوش هایی خوبه؟

ممنونم گلم که راهنماییم کردی من خیلی دردهای پریودام وحشتناکه طوری که هیچ مسکنی جز شیاف دردم رو آروم ...

دمنوش زنجبیل و عسل 

دمنوش پونه

دمنوش گل گاو زبان

خوردن قرص آهن

چند روز قبل از شروع قاعدگی از اسفناج چه به شکل بخارپز و چه خام یا به همراه ماست استفاده کن چون سرشار از آهن است. گردو و کشمش هم عالیه بخور.

دمنوش زنجبیل و عسل  دمنوش پونه دمنوش گل گاو زبان خوردن قرص آهن چند روز قبل از شروع قاعدگی ...

ممنونم یک دنیا ممنونم خواهرم بابت راهنماییت🙏🌹⚘💐🌺

2824
2823
2791
2779
2792