2777
2789
نه قبول نکن کمه خیلی 

آخه راستش من خواستگار با سن 27 اینا هم داشتم 

اما فکر میکنم اصلا عقلشون ب سنشون نیس

یه چرت و پرتایی میگفت شاخ در میاوردم

تازه یکی بود 30 سالش بود ، اون ک کلا دروغگو بود 😭

نمیدونم چیکار کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدا ؟؟؟ شما چند سالتونه

الان من ۲۵ سالمه شوهرم نزدیک ۲۷...چهارساله ازدواج کردیم یه پسر هم داریم ..شوهرم مرد عاقل و مسئولیت پذیری هست..ربطی ب سن نداره یکی ممکنه ۳۰سالش باشه مثل بچه ها ناپخته رفتار کنه یکی ۲۰ سالش باشه عاقلانه فکرکنه.ببین طرفت چجوریه پخته هست یانه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
الان من ۲۵ سالمه شوهرم نزدیک ۲۷...چهارساله ازدواج کردیم یه پسر هم داریم ..شوهرم مرد عاقل و مسئولیت پ ...

مرسی عزیزم از امیدی ک بهم دادی 

آخه خودمم اول ب نظرم رسید سنش کمه

اما بعد ک فکر کردم دیدم من خواستگارایی ک سنشون زیاد بود هم داشتم 

اما خب حرفاشون انگار بچه چهار سالس

باز اومدم بپرسم از تجربه بقیه هم استفاده کنم 

آخه راستش من خواستگار با سن 27 اینا هم داشتم  اما فکر میکنم اصلا عقلشون ب سنشون نیس یه چرت و ...

اهان خوب اگه فکر میکنی عاقله که یه حرف دیگست ولی حتما برو مشاور ازدواج اون بهت راهنمایی میکنه البته من که گفتم سنش کمه فقط به خاطر رشد عقلی نگفتم معمولا سن کمو خرجشونو خانواده میده که خب خیلی بده بعدم چون سنشون کمه بعد چند سال پشیمون میشن ولی در هر حال مشاوره حتما برو شاید کیس شما خوب باشه

مرسی عزیزم از امیدی ک بهم دادی  آخه خودمم اول ب نظرم رسید سنش کمه اما بعد ک فکر کردم دیدم من ...

شوهرخاله من ۳۱سالش بود با خالم ازدواج کرد ولی با اون سنش هنوز دنبال مو اتوکشیدن و ابرو برداشتن بود فکرکن یه مرد ۳۱ ساله ...بفکر زندگی نبود مسئولیت پذیر نبود سرکار نمیرفت اخرش خالم ازش جدا شد...راستی شوهر منم ۲۳ سالش بود باهم ازدواج کردیم😉😉

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اهان خوب اگه فکر میکنی عاقله که یه حرف دیگست ولی حتما برو مشاور ازدواج اون بهت راهنمایی میکنه البته ...

مرسی عزیزم

اتفاقا منم همین حرفای شما قبلا تو ذهنم بود 

اما بعدا فهمیدم ایشون بعد دیپلم شاغل شدن و ب خانوادشون هم کمک میکنن 

آره منم فکر میکنم مشاور خیلی مهمه

مرسی گلم از راهنماییت

23 ازدواج کردین یا نامزد؟؟؟

عقد کردیم یک سال بعدش یعنی وقتی اون ۲۴ ساله بود و من ۲۲ ساله عروسی کردیم

عقد کردیم یک سال بعدش یعنی وقتی اون ۲۴ ساله بود و من ۲۲ ساله عروسی کردیم

آهان 

حالا ایشالا بیاد باهاش صحبت کنم ببینم چی میشه 

ایشالا ما هم مثه شما خوشبخت بشیم 😍

آهان  حالا ایشالا بیاد باهاش صحبت کنم ببینم چی میشه  ایشالا ما هم مثه شما خوشبخت بشیم 😍

ان شاالله عزیزم خدا از من خوشبخت ترت کنه😘😘