2789
صفرات زیاد شده .کبدت تحت فشاره. بعدها عصبانی مزاج و کم حوصله میشی. 

دکتری شما ؟خداییش انگار ج آزمایش خونی ک دادم رو گفتی کبدم چربه و عصبانی مزاجم و کم حوصله ام اره صفرام زیاده راهی بلدی واس کم شدنش ؟

...Nᴏ ᴏɴᴇ ᴄᴀɴ ᴋᴇᴇᴘ ᴍᴇ ᴅᴏᴡɴ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب وقتی تا ظهر میخوابی بگو بقیه مثلا   همخونه هات بیدارت کنن بیدار شو یه کاری کن اصلا نخواب&nbs ...

نمیتونم مجبورم بخاطر دلایلی نخوابم دوس ندارم بخوابم زود

من که همیشه خوابم میاد وقتشو ندارم بخوابم الانم خوابم میاد ای خدا😭

خوشبحالت واقعا برو شکر گذار باش من دو روزه نخوابیدم خوابمم نمیاد

این قرصا خیلی بد. چاقی میاره شدید. 

خداروشکر واسه من نیاورد وزنم عالیه فقط سردردای شدید میگیرم که ازخداطلب مرگمو میکنم تواون لحظات😟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕
دکتری شما ؟خداییش انگار ج آزمایش خونی ک دادم رو گفتی کبدم چربه و عصبانی مزاجم و کم حوصله ام اره صفرا ...

دکتر نیستم.

الان فصل اناره زیاد بخور. حجامت برو. ورزش کن تا خیلی عرق کنی.کاهو و سرکه طبیعی زیاد بخور .فست فودو نوشابه و نوتلا  و .......رو طلاق بده. ناشتا سیب قرمز بخور.

ولی شاه کلید زود خوابیدنه.چن روز روزا نخواب .سخت هست ولی عادت میکنی.

دکتر نیستم. الان فصل اناره زیاد بخور. حجامت برو. ورزش کن تا خیلی عرق کنی.کاهو و سرکه طبیعی زیاد بخو ...

بااینکه سنی ندارم دکتر ج آزمایشم رو دید گفت این مال ی پیرمرده از بس چربیم زیاد بود روزی سه تا نوشابه میخوردم و چیپس و این چیزا باور کن .. الان یک هفته اس ک رژیم غذاییم رو شروع کردم زیاد شیرینی و نوشابه نمیخورم

بااینکه سنی ندارم دکتر ج آزمایشم رو دید گفت این مال ی پیرمرده از بس چربیم زیاد بود روزی سه تا نوشابه ...

الان جوونا همه اینجور شدن متاسفانه. خدای نکرده مشکل خاصی برای کبدت به وجود میاد.جبران ناپذیره.حتما مامانت کلی غصه و حرص میخوره...موفق باشی

الان جوونا همه اینجور شدن متاسفانه. خدای نکرده مشکل خاصی برای کبدت به وجود میاد.جبران ناپذیره.حتما م ...

بله درسته پیر شده از دست من ممنونم همچنین ❤

من انواع قرصای خوابو امتحان کردم😑 19 سالمه ولی مغزم پوکیده از درون مث60 ساله ها خیلی سخت تونستم ق ...

منم قرص میخوردم ولی شکمم اومد و کنار گزاشتم لطفا نخور عوارض داره موهاتم میریزه ممکنه دچار بیماری جدیدی بشی