2777
2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 31 پست

برنامه سر آشپز پاپیون رو دانلود کنین و نصب کنین و از اونجا دستور غذاهای دانشجویی و ساده رو یاد بگرین و درست کنین

استانبولی پلو 

املت

کوکو

سالاد الویه

خاگینه

عدسی 

لوبیا

تخم مرغ و سیب زمینی با کره

و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی.قدر مادراتون رو بدونید باور کنید غذا درست کردن غذابه

من که خودم مادرم در حال حاضر و غذامیپزم؛کلا عاشق آشپزیم و بنظر من اصلا سخت نیست؛از ۱۸تاسالگی آشپزی کردم تا الان که ۲۶سالمه

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍
برنامه سر آشپز پاپیون رو دانلود کنین و نصب کنین و از اونجا دستور غذاهای دانشجویی و ساده رو یاد بگرین ...

وقت نمیشه برنامه اشپزی نگاه کنم .شب تا صبح سرکارم روز هم خواب.با املت موافقم.مرسی

میتونی غذاهای ساده ای مثل کوکو؛دوپیازه؛ماکارانی ؛لوبیا پلو؛خوراک مرغ؛کتلت و...خیلی چیزای دیگه درست کنی

وقت نمیشه برنامه اشپزی نگاه کنم .شب تا صبح سرکارم روز هم خواب.با املت موافقم.مرسی

وقت خاصی نمیخواد مثل همین نی نی سایت که وارد میشین و یکم باهاش سرگرم هستین با اون برنامه هم میتونین سرگرم بشین

خواهش میکنم🌺

خوب غذا درست کردن واسه خانم ها راحته.

نه ربطی به خانم و آقا نداره فقط حوصله میخواد؛داداش من خیلی از غذاهارو بهتر از خیلی از خانما میپزه

وقت خاصی نمیخواد مثل همین نی نی سایت که وارد میشین و یکم باهاش سرگرم هستین با اون برنامه هم میتونین ...

این سایت جدا از تایپیکش مطالبی مطلوبی میذاره اطلاعات عمومی بالا میره.

نه ربطی به خانم و آقا نداره فقط حوصله میخواد؛داداش من خیلی از غذاهارو بهتر از خیلی از خانما میپزه

من که تاحالا نتونستم یه غذای درست حسابی درست کنم.نه در دوران دانشجویی و نه این چندسالی که میگذره.

من که تاحالا نتونستم یه غذای درست حسابی درست کنم.نه در دوران دانشجویی و نه این چندسالی که میگذره.

خب یبار وقت بزار درست و حسابی بپز