پاییز۹۸۹۹ مدیر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 76 عنوان دل درد نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 21 پست سلام.دخترم ۱۷ روزش هست.الان ۴ روزه که شب ها دل درد میگیره . نمیدونم باید چیکار کنم. اروغش را هم میگیرم 1398/08/21 | 02:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییز۹۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 76 خب همون کولیکه عزیزم.دختر من تا ۲ ماهگی داشت.بچه اولم هم هست.من و همسرم پوست انداختیم.ببین کولیک اصل ... خدا رو شکر اصلا در این حد نیست .
پاییز۹۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 76 شربت گیرین ویچر،عرق نعنا برا دل دردش خوبه.اگه شیر خودت رو میدی ب هیچ وجه تا زمان خوب شدنش لبنیات نخو ... بخدا همینجوری میکنم. اره توی ماشین خوابش میبره. لبنیات یک هفته هست اصلا نمیخورم
رزعشق عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 5645 شربت میکسچر تا حالا ۲ مرتبه در حد ۲۰ قطره بهش دادم. اب شور و شیرین هم یه ۲ باری بهش دادم. عزیزم میکسچر واسه دوسه ماهگی به بعد هست الا باید شربت رازیانه بدی بهش آب فقط تصفیه جوشیده بده بهش که نفخ نکنه الان شکمش درد فکر کنم نفخ کرده 💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻
نهال_۳۳۳ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 1859 بخدا همینجوری میکنم. اره توی ماشین خوابش میبره. لبنیات یک هفته هست اصلا نمیخورم همون عزیزم باید صبر کنیتا دوره ش طی بشه.معمولا بین ۲ تا ۸ ماه طول مبکشه.بستگی به بخت و اقبالت داره😁
پاییز۹۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 76 عزیزم میکسچر واسه دوسه ماهگی به بعد هست الا باید شربت رازیانه بدی بهش آب فقط تصفیه جوشیده بده ... از فردا شربت رازیانه میدم. ممنون
رزعشق عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 5645 از فردا شربت رازیانه میدم. ممنون خواهش فدات شم 💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻