2777
2789
عنوان

شپش😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 41 پست
شامپوهای ضد شپش مخصوص دوران بارداری و شیردهی ام هست عزیزم رفتی دکتر بگو بارداری خودش میدونه چیکار کن ...

مرسی😥😥

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
سلام عزیزم میشه بگی دکترت کی بوده شاید یه روز نیاز بشه البته خدایی نکرده😓

اسمش یادم نیس فامیلیش محمد خانی بود 

فوق تخصص پوست و مو بود و اینکه توی شهریار بود راستش معرفی کرده بودن بهم ادرس دادن رفتم الانم ادرسشو ندارم.نمیشناسم اونورارو وگرنه ادرس کامل میدادم.شرمنده ام

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش یادم نیس فامیلیش محمد خانی بود  فوق تخصص پوست و مو بود و اینکه توی شهریار بود راستش معرفی ...

ممنونم عزیزم🙏😘

مرا عهدیست با جاناااان، که جاناااان جاااان من باشد💑
اسمش یادم نیس فامیلیش محمد خانی بود  فوق تخصص پوست و مو بود و اینکه توی شهریار بود راستش معرفی ...

دشمنت شرمنده گلم🌹

مرا عهدیست با جاناااان، که جاناااان جاااان من باشد💑

عزیزم نیاز به شامپو ضد شپش نیست من برای دخترم  شانه مخصوص شپش لیندا نیت گرفتم البته داروخانه نداشت از دیجی کالا خریدم... در عرض 5 روز ریشه کن شدن البته سرکه هم اسپری میکردم هر روز استحمام میکرد و یک لوسیون که از داروخانه گرفتم را به سرش اسپری میکردم خداروشکر راحت شدم...

عزیزم نیاز به شامپو ضد شپش نیست من برای دخترم  شانه مخصوص شپش لیندا نیت گرفتم البته داروخانه ند ...

سرکه چی؟؟لوسیون چی؟؟

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

سرکه را با اب مخلوط کنید و به سرتون اسپری کنید روزی 2 بار بعدش هم استحمام کنید...

لوسیون هم دای لیس که واقعا عالی بود..

من دخترم از مهد گرفته بود..ولی اگر این دو روش بالا را هم انجام ندادی شانه را حتما بگیر نمیدانی چقدر تاثیر گذاره و معجزه میکنه..حتی رشک ها را هم از مو جدا میکنه

سرکه را با اب مخلوط کنید و به سرتون اسپری کنید روزی 2 بار بعدش هم استحمام کنید... لوسیون هم دای لیس ...

حتما میگیرم فردا مرسی 

فقط سرکه سیب یا سفید؟

سرکه سفید یا قرمز..

خیلی ممنون 

سلام عزیزم برای پاک کردن موهات از شپش و تخم شپش یک راه حل راحت و عالی وجود داره. راستش دختر منم ی دوره موهاش شپش گرفته بود و سه سال بود که تمیز نمیشد. ولی یکی از دوستام ادرس جایی رو داد که من دخترم رو بردم اونجا و موهاش رو برام پاکسازی کردن و الان نزدیک یک ساله که خدا رو شکر دیگه موهاش شپش و تخم شپش نداره اگه بخواید من ادرس پیج اینستاشونو دارم میتونم بدم برید سر بزنید 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp