2777
2789
عنوان

بازم شوهر😠😠😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 88 پست
فعلا بخاب صبح فکر ادم بازتره ولی بنظر من کم محلی کن بخدا هرچی کم محلی کنی مردا بیشتر خرصشون میگیره چ ...

مرسی گلم همین کارو میکنم بی توجهی 

این ۱۰روزم از عمد تنها نمیمونم تا ببینم چکار میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ تعجببی شاید رعایت حال تو میکنه..یا اصن خود تو پیش دستی کن  مرد شاید فک میکنه برات خوب نیست.. ...

ن اصلا خودشم میدونه نزدیکی خطری نداره چون دکتر گفته

اولین باره اینقدر سرد شده 

مرسی گلم همین کارو میکنم بی توجهی  این ۱۰روزم از عمد تنها نمیمونم تا ببینم چکار میکنه

من خودمم باردارم عزیزم ۳۶ هفته اپ انقد توبارداری  اذیت شدم و تا صبح گریه کردم الان پشیمونم ...میخام شما اینطوری نشی از خاب و خوراکت نزن چون این مردا چیزی حالیشون نیس و فقط و فقط خودت اذیت میشی

عزیزم اکثر مردا فیلم پ ورن و همچین عکسایی رو میبینن واقعا چرا اوقات خودتو تلخ میکنی . همسر منم میبین ...

غلط کرده ببینه اگه دوس داره بره ببینه خودشم تخلیه کنه دیگه  چ احتیاجی به من داره 

غلط کرده ببینه اگه دوس داره بره ببینه خودشم تخلیه کنه دیگه  چ احتیاجی به من داره

سخت نگیر الان دیگه تو اینستا و این فضا ها پرشده نخوادم باز میوفته جلو دستش

مام رابطمون تقریبا هرشب بود الان ک باردارم رعایتمو میکنه هفته ای ده روز یه بار منم ناراحتم ولی خب شرایط برای ی مدتی تغییر کرده فکرتو انقد خراب نکن بعدا پشیمون میشی مث من ک کلی زار زدم الان پشیمونم 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
سخت نگیر الان دیگه تو اینستا و این فضا ها پرشده نخوادم باز میوفته جلو دستش مام رابطمون تقریبا هرشب ...

شوهرم اینستا نداره 

اگه ساده بگذرم پررو میشه تکرار میکنه این کارا خط قرمز دوتامونه 

حالا که اینجا خوابیده نمیشه بگم از فردا یه جا دیگه بخواب  همینجوری میمونم ببینم شوهرم این ۱۰رو ...

چ ربطی داره ی تشک دیگ 

بزار جا دیگ

خواهرته ها

بگو نصف شبی چیزی لازم دارم.... اسم شوهرتو بگو ....فلانی روش نمیشه پاشه کمکم کنه و .... 

زشت ی جا دیگ بخواب

اون ک نمیاد مخالفت کنه نه حتما باید پیش شما یخوابم

ملکه زندگیشم...👸🤴